- De ha megnyugtat, eszemben sem volt keresni. Megtalálnak maguktól is. * Mosolyogtam rá kedvesen, bár szerintem inkább ez a halvány mosoly el sem tűnt az arcomról. Csak kiszélesedett, ahogy végig mértem a másikat.*
- Azzal azért remélem tisztában vagy, hogy mikor ezt mondtam csak a jól megszokott módon kötekedtem. De megtisztelő, hogy így hallgatsz a véleményemre. * Az utolsó mondatomból hallhatott egy kis iróniát is. Elvégre nem vagyok stylist, hogy értsek csak ilyenekhez. Még annak ellenére sem, hogy a vörös és a fekete tölti be az egész életem. Ahogy a szobám is. Egy forgás után tértem vissza mikor a szavaira felnevettem.*
- Többnek hiszel, mint ami vagyok. A táncot tény, imádom és ovis korom óta táncolok. Kikapcsol és feldob. A motorozás meg… az csak az évek alatt szeretette meg velem Penge. Kicsinek féltem a hangjától. De ha ennyi piszkálódástól a sírba viszlek… akkor ígérem, viszek virágot a temetésedre és rendeld meg a koporsód, mert most még vissza is fogom magam. * Vigyorogtam rá.*
- Űristen adta tehetségem még bajba kerülni a nagy szám miatt, félálomba pizzát rendelni és begurulni, ha hozzám érnek. De ezen kívül minden másban pocsék vagyok. A főzési tehetségem kimerül a rántottában és a spagettiben. Fegyver ismereteim annyiban, hogy jééé… ezzel ölni lehet, pusztítsuk el. Az érzelmi skálámon négy dolog szerepel. Düh, harag, undor és vidámság. *Vontam meg tánc közben a vállaim.*
- Nem véletlen akarok mindenkit lebeszélni magamról Mr. Smith… Túlságosan is önfejű, szeszélyes és kibírhatatlan lettem ahhoz, hogy valaki egy-két alkalomnál tovább elviseljen. Ha meg mégis, a kihívásoknak nem tudok ellenállni ez pedig az oldalbordáim, sodorná veszélybe. Semmi értelme nincs egy kapcsolatnak. * Ó igen, kissé megeredt a nyelvem, hogy a másikat lebeszéljem a szándékairól, és még ha most csak szavakban is, de megmutassam, hogy nem olyan jó ötlet és ezt Ő is észrevegye.*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák