Jimmy O'Connor Szomb. Feb. 16, 2013 11:19 pm
Miközben igyekeztem a táncparketten a legjobbat nyújtani és közben hallgattam Ana fejtegetéseit a fajok közt húzódó ellentétekről, amit persze én is tudtam, csak reménykedtem, hogy a mai bál nem a politika színtere lesz. Azonban a szavait elhallgatva, úgy néztem erre nem sok remény lesz, ha tényleg mindenki tiszteletét teszi. Forrófejűek minden táborban akadnak és biztos voltam benne, hogy ha nem elég felkészült a biztonsági személyzet, akkor a mai napot nem fogjuk megúszni botrány nélkül.
. Megértelek édes. – suttogtam a partnerem fülébe, hogy kicsit elvonjam a figyelmét és más felé tereljem. – Ne is velük, hanem azzal az ellenállhatatlan, szexista partnereddel törődj, aki majd megveszik érted ebben a hacukában. – vigyorogtam rá és legszívesebben rácsaptam volna a fenekére, de persze úriember maradtam és csak egy futó csókot kapott a fülére.
- Eszemben sincs, sőt, ha valaki a közeledbe jön, még azt is lecsapom. – ígértem, megjátszott felháborodással.
Közben vége lett a számnak és miközben Ana-t az egyik asztalhoz kísértem és leemeltem két pohár pezsgőt az egyik tálcáról, hogy egyiket felé nyújtva koccinthassunk, megrezzent a kommunikátorom a zsebemben.
Elolvasva az üzenetet felszaladt a szemöldököm a meglepetéstől, aztán kíváncsian vizslatni kezdtem a közben szépen gyülekező tömeget, hátha meglátom a leírt ruhát és ezüst álarcot.
Mikor megláttam Ana-hoz fordultam.
- Képzeld most írt rám egy ismerős, akivel még a Marson találkoztam, hogy ő is itt van. Ott, abban a fekete ruhában. – mutatok Halena felé. – Üdvözölném, ha nem bánod, vagy, ha akarsz gyere velem, bemutatlak neki. – ajánlottam fel és várakozóan néztem.
Ha velem jön akkor együtt, ha inkább maradna, akkor egyedül indultam az asszony felé.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák