Zack Smith Szer. Feb. 20, 2013 2:55 am
- Ha puhább lenne, akkor nem teljesítené a feladatát, engem már rég lepuffantottak volna, és most nem volna kivel táncolnod. Vagyis volna, mert bárki szívesen táncolna veled De most nem örülök, hogy ilyen... Alig érzem a kezed a kezemben.
Jót nevetettem a tettetett felháborodásán.
- Én egy szóval sem mondtam, hogy rossz háziasszony vagy. Ezt éppenséggel te mondtad. Én csak azt mondtam, hogy nem is nagyon tudtam volna elképzelni, hogy vasárnap sütikét sütsz. Valahogy nem vagy az a fajta.
- Ha elérem, hogy bármikor megérinthesselek, akkor nem fognak számítani a szabályok. Ha pedig nem sikerül elérnem, akkor meg sem érdemlem, hogy valaha is megérinthesselek. Ha így állok hozzá a dologhoz, akkor még csak nem is tűnik különösebb akadálynak a dolog. Társat én is szeretnék... De a bújáshoz nem ragaszkodom - vigyorogtam.
Bólintottam, és örültem, amikor közel jött hozzám. Még egy kicsit meg is borzongtam, mikor a fülembe súgott.
- Nem vagyok az a pofátlan fajta... Na jó, az vagyok, de most nem leszek.
Ahogy keringtünk, elgondolkodtam a kérdésén.
- Én? Hát... Ez nehéz kérdés. Az az arcom, amit akkor láthattál, amikor először találkoztunk, sokkal közelebb áll a valósághoz, mint az, amit most látsz. Nem... Ez így nem igaz. Amit most látsz, az én vagyok, azt hiszem. De amit néhány órája hittél rólam, amit az egész világ hisz rólam, az egy ugyanolyan álarc, mint amivel éjszakánként az arcomat takarom el. Megvéd, és megvédi azokat is, akiket ismerek. Hogy ki vagyok valójában? Azt nem tudom. Valaki, egy túlfejlett igazságérzékkel rendelkező kölyök, vagy egy hős... Nem tudom. Hogy mit akarok? Jelenleg téged, ezen kívül pedig jó akarok maradni. És jó dolgokat tenni, vagy legalább helyeseket. Nézd, nem vagyok az a tervezgetős fajta. Ha azt akarod tudni, mik a terveim, kérdezz meg mondjuk öt év múlva, mert egyelőre csak úgy élek.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák