Jaya B. Hudson Kedd Jan. 29, 2013 2:37 am
~Egyem meg őket, de édesen civakodnak, mint ha már egy fél évszázada házasok lennének… -vigyorodtam el szélesen, ezzel kivillantva apró agyaraimat, Ben megjegyzésére meg egyenesen kuncogni kezdtem~ Behalok, micsoda problémák… túl sok a nő? Mindjárt megsajnálom, de tényleg…
Nem is kellett több, rá egy pillanatra már Alison is hangot adott igencsak hasonló véleményének. No, úgy tűnik, nem csak én látom így a dolgokat.
~Basszus, nem hittem volna hogy az alakváltók ilyen szégyenlős egy banda… De köszi, köszi, maradok így, ha már Shalimar is ezt akarta. Amúgy is, az a pulcsi se takarna túl sokat… -legyintettem Ben, majd Alison ajánlatára is.
~Kösziiiiiiii! –visítottam Shalimarnak, amikor végre a védelmébe vett, én pedig repültem fel Alison kezeiből a feje tetejére- Látod, Alison? Igaza van, hallgathatnál rá gyakrabban is!
Ami legalább olyan kényelmetlen volt, ráadásul még csúszott is a haja, így inkább csak oldalra csúszva helyet foglaltam a vállán, mint valami ügyeletes papagáj. És jé, végül attól is kaptam egy köpenyt, aki alig egy perce megkért, hogy ne változzak át… Akkor most változzak vagy ne? Áh, a fene essen bele, maradok így. Szárnyaimmal csapdostam párat, részben hogy megszáradjanak, részben, hogy kicsit megmozgathassam őket, meg ne essek előre, amikor előre hajolta ráböktem a csillagjegyemre az újságban. Kíváncsian hallgattam, mit mond a lány, közben persze jobbra-balra forgolódtam, hogy a többieket szemmel tartsam, mocorogtam, mint aki be van sózva…
Ahogy Alison megpöckölte a fenyőfadíszemet, vidáman megráztam a fejem, így a gömbök vidáman csilingelve koccantak neki az agancsomnak. Most komolyan, rontsam el szegény lány örömét? Aztán mégis… Ahogy Ben újra feltűnt, felé kaptam a fejem, majd leugrottam Alison válláról, hogy a Lord felé vegyem az irányt. Egy párszor körbeugráltam örömömben, szó szerint, majd elrugaszkodtam, és az ő vállára telepedtem le.
~Húúú, Benji, tök jól áll ez az ing! De ne felejts el zoknit venni, a végén még megfázol…
Aztán a tekintetem Shalimarra tévedt. Na, vele még nem volt ennyire baráti a viszony, így csak leugrottam a vőlegénye válláról, hogy előtte érjek földet. Őt is körbepattogtam vagy háromszor, majd vele szemben, a földön ülve álltam meg.
~Shalimar, Benji mondta, hogy egy lamiává tudsz átváltozni… Megmutatod nekem? –nyüsszögtem, közben pedig folyamatosan mutogattam neki, mint ha csak activityznénk.
Először a pici agyaraimat, majd rá mutattam, mutatva, hogy neki nagyobb fogai vannak… majd kúsztam pár métert a szobában úgy, hogy a hátsó lábaimat csak húztam magam után, mellső lábakkal előre haladva, majd odapattogtam hozzá, és vidáman csóváltam a nyúlfarkincámat, füleim hátracsapva, én pedig nagy kerek, barna szemekkel néztem fel rá:
~Naaaaaa, léccilécciléccilécci!
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy