Jaya B. Hudson Pént. Dec. 14, 2012 10:38 am
//FFC//
Sok jó és rossz dolog szól a munkanélküliség mellett. Az például nem jó, hogy már megint nincs egy árva vasam se, szóval megint rákényszerültem a mezei kosztra, ha nem akarok éhen halni... Az viszont már sokkal jobb, hogy jóóó sok szabadideje van az embernek. Igaz, annak is akkor lenne haszna, ha legalább valami értelmes dolgot csinálnék, de hát na, néha kell a kikapcsolódás, nem?
Miután jól bekajáltam mezei sóskából meg árvacsalánból, desszertnek meg elropogtattam pár bükkmakkot, tartottam egy kis sziesztát az üregi "rokonoknál". Mivel azonban még utána se volt kedvem hazamenni, közölni anyámmal, hogy nem, még mindig nincs új munkám, inkább egy sétarepülésre indultam. Nekifutásból elrugaszkodtam, aztán már szárnyaltam is fel, minél magasabbra, hogy az épületek között cikázzak egy sort. Nem tehetek róla, egyszerűen imádom. Nem csak azért, mert tök poén, ahogy a wolpertinger füle lobog a szélben, de innen fentről egy csomó érdekes dolgot észre lehet venni, amit egyébként a földön járva nem. Például azt a fószert, ott, az egyik ház tetején, ahogy épp kukkol valakit. Mivel a part közelében vagyunk, gondolom a fürdőzőket lesi a perverz disznó, így hát gondoltam, móresre tanítom!
Zuhanórepülésben indultam el felé, hátulról támadva, hogy még csak ne is számítson rám, aztán olyan közel húztam el az orra előtt, ahogy csak tudtam. Tovább suhanva, miután leírtam egy "szaltót" a levegőben, visszafordultam, hogy mennyire sikerült meglepnem. Egy helyben lebegve kuncogok egy jót magamban, amíg meg nem látom a fegyverét. Aztán repülök is vissza felé, teljes sebességgel, úgy, hogy csak pár méteren változtatok irányt, és repülök fölfelé, függőleges irányba, majd újabb kör, és leereszkedek. Egyenesen a feje tetejére, majd előre hajolva elkezdem végigszimatolni a feje búbját, majd arcát.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák