Jaya B. Hudson Hétf. Dec. 17, 2012 1:06 pm
Hogy kipróbáljam, tényleg tudok-e már újra repülni, el is rugaszkodok a főnök öléből, hogy repüljek egy kört a szobában, mire ő ezt kihasználva egyből ki is dől.
~Na szép... Ennyire kifárasztotta volna egy kis fürdés? Várjunk csak?! Basszus, nem is fürdött, és ilyen retkesen akar az én ágyikómba feküdni?! Na, azt már nem! Ha nekem kellett fürödni, akkor neki is!
Azzal zuhanórepülésben be is támadtam, ám végül nem zúgtam bele agancsostól-mindenestől, inkább úgy egy méter magasságból szépen-kecsesen-elegánsan a hasára pottyantam, vagy másképp fogalmazva, estem egy gyomrost.
~Ezt a Bambiért kaptad.
Mielőtt azonban még reflexből olyat lekeverhetett volna, hogy a szembe falról pattanok vissza, gyorsan hasra vágódtam és bújtam, ahogy csak tudtam.
Úgy tűnik, tényleg kifáradhatott, ugyanis hiába néztem vele farkasszemet, ő szerintem egy percen belül bevágta a szunyát... Na szép. Már épp elrugaszkodtam volna a hasáról, hogy megkeressem azt a dugi-csoki-készletet, amikor újra körém fonódtak azok a karok, én meg ijedtemben felnyüsszentem. Ám mielőtt szabadulhattam volna, a főnök már át is avanzsált engem alvósnyuszivá. Na, fain... Egy darabic mocorogtam. Nem, azt már feladtam, hogy kiszabaduljak innen, ahhoz túl erős volt a szorítás, most inkább csak azért küzdöttem, hogy nehogy álmában fojtson meg... khm, akarom mondani ölelgessen agyon annyira, hogy én nem kapok levegőt... Izé, lehet hogy a kígyó mégsem a fürdésbe pusztult bele? Végülis, miután sikerült úgy-ahogy elhelyezkednem, úgy döntöttem, hogy inkább én se küzdök tovább, hanem kipihenem magam. Tényleg eseménydús és fárasztó nap volt a mai...
...Pár órával később....
Ahhoz képest, hogy este hason fekve aludtam el, a főnök szeretgető ölelésében, most a mellkasán feküdtem. Keresztben. Ne kérdezd, hogy hogy kerültem oda, én se tudom, valószínűleg álmomban másztam oda. Mindenesetre, a négy lábam most az ég felé néz... Vagyis, ha már az űrben kóválygunk valahol, akkor a plafon felé, az korrektebb. Szóval, négy lábam a plafon felé, amikor rosszat álmodok akkor így háton fekve nyomok egy sprintet, a szárnyaim kitárva, néha az egyik meg-megrándul, a fejem valahol a főnök oldalánál hátradöntve, a levegőben lógva, miközben édesdeden hortyogok, tátott szájjal... (Ha esetleg valaki visszafordít hasra, vagy becsukja a szám, akkor persze egyből elnémulok, de ez egyelőre titok). Ha eddig nem száradt volna ki a szám, akkor még a nyálam is folyna mellé, vékony kis patakban. Mondjuk, a főnök felsője már így is tocsog tőle, meg az ágyneműre is jutott bőven, szóval azt hiszem, nem panaszkodhatok a teljesítményemre.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák