Miranda Owen Csüt. Jan. 10, 2013 3:52 am
*A lehetőségre már nem tudtam magamban tartani a nevetésem, így bizony hallhatta a másik a jóízű kacagásom.*
- Igazán ötletes. De tudok úszni, bár hidd el elég hideg a víz ahhoz, hogy azonnal szívinfarktust kapjak szóval ez így mellékes. Mellesleg nem adom meg a lehetőséget, hogy a megmentés címén újra hozzám érj. Arról nem is beszélve, hogy nem ilyen halálról álmodoztam. *Vontam meg a vállaim végül. Ha meghalok, az az életcélom miatt lesz és nem pedig azért, mert nem bírtam a terheket. A gyávák és a gyenge emberek módszere a megfutamodás. Szavaira ismét végig tekintettem rajta és egy őszinte mosoly jelent meg az arcomon, a gyerekes kitörésére.*
- Nos… eddig nem fordult meg a fejemben, tekintve, hogy nem szeretem a divatlapokat. De ha már ennyire jelezted ennek a szükségét, akkor talán kezdjük ott, hogy a szárnyak már elavultak. De ha ragaszkodsz ehhez, akkor a hátadra kéne, mintha angyal szárnyak lennének. A fekete jó buli, rejtőzködéshez, de egy kis vörös szín nem feltűnő és még jól is mutat. *Vontam meg könnyedén a vállaim s szavaim közben annyira méregettem, hogy azt az érzést kelthette, hogy épp szemmel vetkőztetem. Bár nem ez volt a helyzet, de ezt Ő nem tudhatta. A férfi felé intézet szavaira egy gonosz mosoly jelent meg az arcomon egy pillanatra. Mikor visszafordult ennek már nyoma sem volt. Sosem tudtam, hogy miért élvezem ennyire bosszantani az embereket. De a kihúzott testtartásról és a hangjáról már tudtam, hogy jó úton járok, még ha nem is szándékos volt.*
- Mondom én, hogy gyerek vagy. *Forgattam a szemeim majd ismét igyekeztem arra nézni ahol az övének kellett lennie.*
- Ha hárpia lennék már rég elmentél volna. De az éttermeket nem szeretem és randizni sem járok. Szóval ügyes próbálkozás Öcsi a mentésre, de kevés. *Vigyorodtam el. Komolyan, ettől még Luke is jobban megmagyarázta az udvarlását és a házassági ajánlatát. S igyekeztem nem feltételezni, hogy csak a képessége miatt sikerült. *
- Tudsz egyáltalán olvasni? Mellesleg meg nem bulvár lap. *Kicsit sem sértette az egómat vagy az önbizalmamat, hogy nem tudta, hogy ki vagyok. Egyáltalán nem érdekelt.*
- De leg… * Kezdtem volna, de megszólalt a kommunikátorom. A kijelzőt látva eltorzult az arcom az undortól és a gyűlölettől. *
- Mit akarsz?... Még, vagyis már megint a Földön… Valóban? És hol?... Ó szóval a kikötőben és mégis kicsoda ez az álarcos?... Na ne röhögtess… Nem megyek oda… Nézd küld ki Joset vagy Josht vagy valamelyik hírnév hajhász embered… De ez engem nem érdekel Jeremy. Vagy elfelejtetted, hogy szabin vagyok?... Nos, hát nincs mit tenni, ez a riport csak másod kézből jut el hozzád… Ó nem… Rúgj ki, ha nem tetszik. * Na itt a rideg és kemény hangom egy pillanatra megbicsaklott. Minden álmom volt, hogy az a tetű végre kirúgjon. Mivel én nem bonthattam szerződést, így némi remény gyúlt a tekintetemben. Amit aztán gyorsan el is oltottak a szavak, ami a másik oldalról jött.*
- Sejtettem… De a válaszom, nem. Most pedig ha megbocsájtasz… *Egy széles és önelégült vigyor terült el az arcomon, miközben újra felmértem a férfit.*
- Nem érdekelnek a denevérek még akkor sem, ha a havi fizetésem duplázod meg sem. Akkor szólj, ha gyilkoltak, öltek, merényletet terveznek vagy valaki meghalt. Azt mondtad ez nem… NA MOST FOGD BE MÉG VAN MIT! A maradék két évre ez volt az utolsó figyelmeztetésem. Ó és hogy tudj Róla. Pár nap múlva elutazom és itthon felejtem a kommunikátorom. Szóval, tanulj meg élni nélkülem. * S le is nyomtam. Dühödt tekintetem a férfire emeltem.*
- Van 10 perced mielőtt ide ér a média, és ha oda eljutott a hír, akkor a rendőrök is hamarosan megérkeznek. Semmi kedvem kínos kérdésekre válaszolni és egyébként sem vagyok jó az „ijedt és hálás nő” szereposztásra. Forgatni sincs kedvem, de a főnököm biztos talál valaki mást. Szóval én lépek… ha akarsz, jössz, ha akarsz, maradj a hírverésre. * S ezzel el is indultam kifelé a kikötőből megszaporázva a lépteim. A célom egyszerű volt, minél távolabb kerülni a helyszíntől és egy olyan helyen haladni tovább, ahol nem fenyeget az a veszély, hogy valaki lencsevégre kap az idegennel. Nem volt nehéz… tudtam, hogy merre kell mennem, ahol a viszonyok lehetetlenné teszik a rendes képek csinálását.*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák