Corinne Greed Szomb. Dec. 29, 2012 4:01 am
Mosolyogva hallgattam végig a férfi mondandóját. Nagyon kedvesnek tűnt első pillantásra. Bár sose lehet tudni, hogy az álarc mögött mi rejtőzik. Ezt még mindig nagyi mondta nekem. Nagyot sóhajtottam, aztán belekortyoltam még egyszer a forró italomba. Jól esett végre egy pár pihenő. A nyolc óra munkából hetet eddig a tűzhely mellett töltöttem, és a lábaim már kezdtek fájni, bár hozzászoktam már valamelyest az egész napos ácsorgáshoz, ma valahogy kifejezetten nem akarták, hogy egész nap ácsingózzak. Meg is lett az eredménye. Nagyot sóhajtva néztem le a befáslizott lábamra, aztán vissza David szemébe. Amikor megláttam, hogy a bajusza tejszínhabos elnevettem magamat. Aztán amint eltüntette a tejszínhabot csak mosolyogva néztem rá.
- A megélhetés az igaz, szórakozó helyen nem voltam nagyon. A munka mellett a második legkedvesebb dolgom az alvás, úgyhogy nem igazán szoktam szórakozni járni. A biztonság pedig… Nos.. fogalmazzunk úgy, hogy hol van, hol nincs.
Mondtam, majd egy grimaszt vágtam és egy pillanatra beugrott, hogy Christian mit mesélt annak idején, az édesanyjáról, amikor megismertem. Szívfacsaró volt látni az arcát és lelki szemeim előtt, ahogy újra bevillant a kép…. Inkább csak megráztam a fejemet, majd ismét mosolyogva néztem a férfira.
- Ezek szerint régóta itt élsz már.
Állapítottam meg nemes egyszerűséggel, majd kezemben lévő poharat kezdtem kocogtatni az eljegyzési gyűrűmmel, amit mindig magamon tartottam, amióta Christian felhúzott az ujjamra. Mosolyogva és kissé zavartan üldögéltem tovább, aztán felsóhajtottam.
- Megkérdezhetem, hogy mivel foglalkozol?
Szegeztem neki a kérdést, és az arcát kezdtem tanulmányozni. Nem akartam túl indiszkrét lenni, csupán kíváncsi voltam, hogy mivel foglalkozik. Szerettem megismerni az embereket, akikkel valamilyen furcsa úton-módon megismerkedhetek. Bár egy kicsit el kellett gondolkoznom azon, hogy vajon jó kérdést tettem-e fel a férfinak. Nem tűnt egy egyszerű embernek. Már csak azért sem, mert egy egyszerű ember, nem bírta volna ki egy kis sziszegés nélkül, ha telibe öntik forró kapucsínóval.
- De persze nem muszáj válaszolnod, csak.. eléggé kíváncsi természetű vagyok.
Szabadkoztam kényelmetlenül, aztán egy pajkos vigyort küldtem felé, hogy érezze tényleg a benső kíváncsiságom olyan erős, hogy megtudjak róla egy pár információt. Aztán, amíg vártam, hogy válaszol-e avagy sem, a lábamat kezdtem figyelni, egyszer le is hajoltam, hogy megnyomkodjam, de azt hiszem az nagy hiba volt, ugyan is irtózatosan fájt.
~ Óh édes istenem, csak haza tudjak vezetni.~
Dünnyögtem magamban és nagyon-nagyon szerettem volna lassan hazamenni. Az órámra pillantottam gyorsan, aztán, amint megláttam, hogy még körülbelül egy órám van a munkaidőmből csalódottan felsóhajtottam és David tekintetébe mélyesztettem az enyémet.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák