Sarah Rose Wallington Szer. Jan. 16, 2013 9:06 am
*Paul megrovására igyekszem elszégyellni magam, de a boldogság csillogásával a szememben, nem volt valami, hű de élethű alakítás.*
- Nem is tűzről pattantam, de majd egyszer kipróbálom. De mióta érdekel minket, hogy egy nő mit gondol rólunk? * Vontam össze kérdőn és értetlenül a szemöldököm és kissé felmértem újra a nénit. Aztán elmosolyodtam.*
- Csak vicceltem. Én vagyok egyedül ilyen ööö… megzabolázhatatlan!? * Néztem kérdőn Paulra, hogy jó szót használtam-e. Ez is egy új fogalom volt, amit a hajamra szokott használni Aurora vagy Arkangyal de sosem voltam teljesen biztos benne, hogy miért mondják. De azt tudtam, hogy na a hajam az kezelhetetlen. No de már vissza is tértünk azért, hogy miért is vagyok most itt. *
- Óóó persze. Már majdnem el is felejtettem. * Csaptam homlokomra a szabad kezemmel, majd rátettem Paul kezére, ami a másik kezem fogta.*
- Szerintem ezt nem előtte kéne mondanom, de ha Téged nem zavar. * Vontam meg kicsit a vállaim, és ha úgy vélte, hogy odébb akar menni akkor mentem. DE ha a helyén maradt, akkor már bele is fogtam.*
- Az előbb gyakoroltam és találkoztam egy nénivel. Azt mondta, hogy sok varázsló van és Ő is olyan, mint Én. Kicsit megijedtem mikor bebizonyította, hisz a fejemben hallottam a hangját. Tudod, hogy azt sem szeretem, ha Ragyás az érzelmeimben olvas, így a fejem sem más. De aztán mondta, hogy elmehetek hozzá tanulni. Oda, ahol a többi varázsló él. Én mondtam neki, hogy nem akarok ott lakni, mert nekem itt van az otthonom. De azt mondta, hogy nem muszáj és úgy is megoldható, hogy ha csak időközönként megyek el pár napra, míg tanulok. Mondtam, hogy el kell kéredzkednem Tőled, és egyedül biztosan nem mehetek. De azt mondta, hogy az sem baj, ha elkísér valaki. A furcsa az, hogy nem kért érte cserébe semmit. Vagyis de… de aztán megbeszéltük, hogy azt jobb, ha Ő intézi és mondta, hogy akár most is vele mehetek. Így ott vár rám, ahol az előbb gyakoroltam. * Hadartam szinte egy szuszra az egészet és egy pillanatra sem álltam meg. Féltem, hogy a néni már nem lesz ott, ha sokáig húzom az időt. De néha levegőt is kell vennem, pláne egy ilyen futás után. Így itt tartottam egy kis szünetet.*
- Kérlek Paul, hadd menjek el. Aurora, Ragyás vagy bárki elkísérhet és nem lesz semmi bajunk. Kérlek, ott segíthetnek és ügyesebb leszek. Attól sem kell félned, hogy nem jövök vissza. Szeretlek és szeretek itt lenni… Paul, kérlek. * Emeltem szemeibe csillogó szemeim, és ha elérhető távolságba volt, akkor bizony megsimogattam az arcát is. Hangomban ott volt a vágy és az izgatottság is. De a kétely is hallatszott, hisz még mindig nem tudtam elhinni, hogy a néni nem kér cserébe semmit.*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák