Aurora Moreira Szer. Jan. 30, 2013 7:33 am
*Morgana köszöntésére csak a fejem ingattam meg, s persze Paul már egyből hárított is. De csak a kezem emeltem fel, úgy, hogy még mindig háttal voltam neki. Nem, nem kell félre érteni, nem parancs volt, csak jelzés, ami akár egy legyintés is lehetne.*
- Hagyd csak Paul… Akár így, akár úgy de biztos vagyok benne, hogy érdekesebb téma is volt nálam. * Mosolyogtam. Pláne, hogy sosem szerettem, ha rólam beszélnek és jobb volt, ha vissza sem jutott a fülembe ilyesmi. Nem azért voltam itt, hogy én kerüljek a Mars közepére. Persze Morgana által küldött gondolat sem kerülte el a figyelmem. A szemeimben megvillant a nem tetszésem, de hangosan nem reagáltam rá. Nem kellett még több feszültség közte és Paul között.
~ A maga közelében Én is odafigyelnék a gondolataimra, de gyakorlat hiányában nyitott könyv vagyok maga előtt. S nem bánom, hogy Paul képes elrejteni a gondolatait, még ha azzal is teszi, hogy inkább nem gondol rám. Nem is az a dolga, hogy éjjel-nappal én járjak a fejében Elnök asszony. Ő így véd engem, de maga is képes így védeni a kedvesét? Vagy jelenleg is ki van szolgáltatva az ex elnök bosszújának?~
Feleltem gondolatban a nőnek. A mosolyom nem halványodott, hisz nem bántani akartam a másikat. De a hosszas hallgatásunkban Paul vázolta is a helyzetet, aztán Sara Rose érintésére leguggoltam hozzá.*
- Nyugalom Sara Rose… nem kell könyörögnöd. * Simogattam meg a fejecskéjét, de jót mosolyogtam a Ragyásra tett megjegyzésén. Egy pillanatig hezitáltam, hisz nem akartam itt hagyni Pault. DE volt valami, ami még fontosabb volt ettől. A srácok. Sarah Roset felemelve álltam fel és Morganára néztem, aztán meg Paulra.
- Most lenne egy pár kérdésem, de bízom benned. Ha nem volna biztonságos, akkor nem engedted volna még azt sem, hogy ide jöjjek nem még, hogy oda menjek. Így ezekkel nem húznám az időt. Elmegyek Sarahval és az Elnök asszonnyal. De nem csak Sarah Rose fejlődését kell figyelemmel kísérni és nem csak ez fontos. Tehát elmegyek azzal a feltétellel, hogy távollétemben sem hagyod, hogy a srácok ellógják vagy elhanyagolják a tanulást. Napi szinten tájékoztatsz, hogy hogyan haladnak. Arkangyal tud segíteni, az utóbbi időben nekem is sokat segített. Ő tudja, hogy ki miben gyenge és kinek mi van kiadva vagy mi követezik. HA ezt megígéred Paul, akkor tíz perc alatt elkészülök és felőlem indulhatunk. * Néztem most Morganára, ha már úgy is siet. S igyekeztem lemaszirozni magamról a fojtogató karocskákat melyek az öröm miatt szorítani kezdtek.*
- Gondolom, hiába kérném magától, hogy ne turkáljon a fejemben, az emlékeimben… Csak felesleges szócséplés lenne. De higgye el, hogy Én vagyok az utolsó, aki hazudna. Ha kérdez vagy mond valamit, azt hangosan is megteheti. Semmivel sem fognak különbözni a szavaim a gondolataimtól. Még akkor sem, ha az esetleg sértené Önt, vagy bárki mást… * S ha nem volt más, akkor felőlem aztán tényleg indulhattunk. A Raktárba csak pár holmit és a gépem kellett elpakolnom s nem tarthatott tovább 10 percnél.*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák