Most aztán alaposan bajban voltam, hiszen Aurora nagyon elszántnak tűnt és nem nagyon érdekelte, hogy én mire akarok kilyukadni, és, hogy nem kifogásokat keresek, sőt….legszívesebben már most csókokkal borítottam volna el és………és, szóval sok mindent csinálnék vele, hiszen egyikünk sem volt túl öltözve.
Azon már meg sem lepődtem igazán, hogy az olvasmányaiból próbálta meg felidézni, hogy mit is kéne tennie, és most már igen csak vágytam rá, hogy inkább tapasztalatban részesítsem, így oktatva őt.
Ahogy erőteljes mozdulattal visszahúzott és a lábát még feljebb helyezte rajtam, persze, hogy találkozott a feltüzelt állapotommal, és……..és természetesen félreértelmezte, aminek nem tudtam, hogy most örüljek-e vagy ne.
- Azt hiszem ez nem lesz olyan egyszerű Aurora. – mondtam neki rekedten. – Az nem olyan hálótárs, amit el lehet küldeni, hanem…. – nem tudtam, hogyan világosítsam fel, hiszen ebben meg nekem nem volt tapasztalatom. – ööööö…..az a férfiasságom, és azért „ficánkol – idéztem a szavait – mert én…..én nagyon vágyom rád. – nyögtem ki, majd erőt véve magamon én is átkaroltam, hogy a sötétben megpróbáljak az arcába nézni. – Szeretlek Aurora és nem kell ahhoz dühösnek lenned, hogy megcsókoljalak, csak biztos akarok lenni benne, hogy nem fogod megbánni, ha kijózanotsz. – suttogtam, most már határozottan, de éreztem, hogy nem bírom tovább, hiszen meleg leheletének érintése, már teljesen elvette az eszemet.
- Nem! Most már nem engedlek sehová, még a végén tényleg valami butaságot csinálsz. – húztam vissza és ha nem ellenkezett lágyan rátapadtam a szájára és gyengéden és hosszan megcsókoltam, miközben a kezem végig cirógatta a testét, és ha továbbra sem menekült el, akkor a mellénél megállapodott.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák