*Éreztem Paul minden apró rezdülését, érintését és vágytól csöpögő hangjait. Én nem akartam magunkra felhívni a figyelmet és igyekeztem nagyon csendben maradni és elfojtani a hangomat. Kezem szüntelen térképezte fel a másikat, míg ajkaim igyekeztem az övéhez igazítani. Ahogy a keze elérte a derekam egy apró remegés futott végig a testemen. Ujjam pedig a nadrágjának a gombjával bajlódott. Ügyetlenül ugyan, de végül csak-csak sikerült kigombolnom és kezem becsúsztatni. Egy pillanatra megtorpantam, hisz valahogy sikerült egyből valami keményet mégis selymeset megérintenem. S csak meglepetten pislogtam, ahogy kirántottam a kezem. Paul tettét, ahogy megmarkolta a fenekem biztatásnak vettem és megpróbáltam visszacsúsztatni. Csakhogy ez már kicsit sem volt könnyű, hisz tettére az ajkaiba nyögtem miközben csípőm erőteljesebben lendült előre így elzárva az utat. Miközben éreztem, hogy a vékony anyag szinte már hozzám tapad, mintha csak vizesen vettem volna fel. A combom belső fele feltűnően érzékenynek bizonyult, hisz egy apró érintéstől is éreztem, ahogy az izmaim összehúzódnak bennem és feszítenek. Eddig tarkóját simogató ujjaim a hajába túrtam és határozottan vontam a nyakamhoz, miközben oldalra biccentettem a fejem és magam is az övére hajoltam kényeztetni. Kissé hátrébb csúsztam és az elrekedt kezemnek utat adtam, az pedig becsületesen, ahogy azt egyszer már olvastam benyomakodott a férfi nadrágjába. Végig simítottam a puha bőrön, de ismét elakadtam.*
- Puha… de… nem emlékszem, hogy hogyan tovább… * Suttogtam neki, és ahogy a szemébe néztem, láthatta a vágyam csillogását és azt is, hogy nem tudom merre tovább.*
- Amit olvastam, ott rámarkoltak… de azt hiszem, ez nem lenne okos dolog az én esetemben. * Céloztam arra, hogy az bizony biztos fájna a másiknak. Hisz azt nem írták le, hogy mégis mennyire markoltak rá vagy hogyan…*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák