- Köszönöm. *Hangom más milyen volt. Még én is hallottam a furcsa csengését, a szaggató fejfájáson keresztül is. Olyan volt… mintha egy robot beszélne. Olyan, ami mindig terített az intézetbe. Ahogy újra megszólalt és igyekeztem figyelni a szavaira, a fejemen valami végig cikázott. Kezem oda kaptam a halántékomhoz, és szemeim összeszorítva vártam, hogy múljon. Mire újra kinyitottam a szemem, már a levegőben voltam. Vagyis nem egészen, hisz csak Paul kezében. Még ott voltak a fejemben a hullámok, de már nem volt annyira bénító a fájdalom, így visszatért az örömöm és jó kedvemben csacsogni kezdtem.*
- Köszönöm, hogy beviszel. Mindig elfáradok, hiába gyakorolok sokat. De ennyire nem szokott fájni itt bent. * Mutattam a fejemre, hisz ezt nem értettem. Mikor beértünk Paul asztala mellett leültem az ágyra. De a lábaimat nem raktam fel. Csak az ágy előtt lóbáltam. Már a nyál is összefutott a számban az illatokra, de nem nyúltam hozzá. Ha a bácsi adott, akkor mosolyogva kezdtem el enni.*
- Te is tudsz varázsolni? A többiek mit szoktak csinálni? Nekem majd mit kell csinálnom, hogy maradhassak? Kié ez a sok bőrönd? * Tettem fel az összes kérdésemet szinte egy szuszra, mielőtt bele haraptam volna a pizzába. Nagyon finom volt, de egy újabb kérdés jutott eszembe.*
- Csinálsz nekem egy számhálózatot? Ha varázsolok, utána azzal szoktam pihentetni a fejem, míg el nem alszom.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák