//Aurorának//
Továbbra is úgy viselkedett, mint egy lángoló pallosú őrangyal, ezért úgy döntöttem, hogy inkább nem vitatkozom vele tovább, hiszen lassan ki jön valaki megnézni, hogy mi ez az ordítozás idekinn, és az elég kínos lenne.
Különben sem értem, hogy miért van ennyire kiakadva, mikor én csak jót akartam neki. A fene se érti a nőket!
Ha nem mondom el mi a gond, az a baja, ha elmondom meg az! Pfüüü!
De aztán kipattannak a szemeim és felhorkanok a merengésemből, mikor meghallom miket mond.
- Miért ne működne veled szemben a biológiám??? – hökkenek meg. – Hiszen egy csinos, fiatal lány vagy, akin mindenkinek megakad a szeme! Hogy kellene rád néznem, mint valami bányarémre? Vagy azt hiszed velem van valami baj? – nézek rá nagy szemekkel és tényleg kezdem elveszteni a fonalat. Mit nem lehet ezen érteni?
- Már bocs, de azért ilyen dolgokat nem szokott csak úgy közölni az ember, főleg, mikor nem voltunk egyedül, úgy gondoltam még az lesz a legjobb, ha elfoglaltnak mutatom magam, így senkinek nem volt kellemetlen, de úgy látszik ezzel is csak elástam magam előtted. – ráztam meg kelletlenül a fejem. Aurora, azért vannak olyan dolgok, amit nyíltan nem mond ki az ember, még ha téged másra is tanítottak, de ebben az esetben ez nem működik.
És bár nagyon rosszul esett, amit mondott, de jelenleg kicsit meg is könnyebbültem. Talán majd egy kis idő múlva ő is másként gondolkodik majd erről, ha már lesz némi élettapasztalata.
- Ragyás biztos örülni fog, ha veled tarthat. – bólintottam. – Nekem nincs semmi óhajom, csak férjen be a cucc a raktárba. – vontam meg a vállam, majd bevonultam, hogy kicsit rendet rakjak a fejemben.
//Köszönöm a remek játékot, nagyon élveztem
//
A hozzászólást Paul Donovan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 22, 2012 10:05 pm-kor.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák