- De én akkor is… *Kezdtem mondani, hogy márpedig én megpróbálom ám Paul végszavára vörösben kezdet el pompázni az arcom. A kuncogások csak segítettek ezen és már nem lehetett meg mondani, hogy a kabátom vagy az arcom vörösebb. Tekintetem lesütöttem, de nagy erőfeszítésbe telt, hogy ne ugorjak fel az ágyról, ami már foglalt volt.*
- Ami azt illeti, ha már nincs jobb, akkor melletted is megteszi… sötétben úgy sem látom. *Mikor kimondtam már meg is bántam. Nem a szavaim voltak azok, amik erre sarkaltak, hanem szimplán az, hogy csak most képzeltem el, hogy ezen a kicsi ágyon hogyan is fogunk elférni ketten. Néha még a saját ágyam is kicsi volt egymagamnak, pedig az kétszer ekkora, hanem háromszor. De ez nem látszott rajtam, hisz csak könnyedén megvontam a vállam és megpróbáltam egy mosolyt erőltetni a kipirult arcomra.
Ám a következő nevetésre csak összevontam a szemöldököm, és pislogva tekintettem körbe.*
- Most mi rosszat mondtam már megint? *Tettem fel a kérdés, szinte a levegőnek, mert egy srác kezdett el beszélni, nem is próbálva meg titkolni, hogy rajtam röhög. Mostanában elég érzékeny lettem, és még mindig könnyű volt feldühíteni. Egy pillanat alatt teremtem szemben a másik sráccal, csípőre tett kézzel. Ha valaki pont engem nézet, annyira, hogy még pislogni is elfelejtett akkor az csak egy árnyat láthatott mikor helyet változtattam. De a többinek mindössze csak annyi volt, hogy egyik pillanatban itt, a másikban meg már ott vagyok. Nem akartam ártani a másiknak, de dühös voltam és sértet. Ha mind ezen túltette magát annyira, hogy tovább kémleljen, akkor érezhette, hogy feszült vagyok ugyan, de tényleg csak segíteni vagyok itt.*
- Nem szedet össze sehonnan amint láthatod önszántamból jöttem. De még ha igazad is van… *Kezdtem volna kiosztani a másikat, de Paul parancsa bennem is megakasztotta a szót és megadva magam eresztettem le magam mellé a kezeim, és míg Paul megosztotta, hogy miért vagyok itt visszasétáltam az ágyhoz. Kezemmel a hajamba túrtam, és úgy hallgattam végig. Ám az utolsó mondatára felkaptam a fejem és mosolyogva fordultam hozzá.*
- Ez rád is vonatkozik? Mert ez elég jó indok lenne arra, hogy kihúzd magad a velem való alvás alól. *Jegyeztem meg, miközben igyekeztem lehiggadni. Nem lett volna okos dolog, ha hagyom, hogy felbosszantsanak. *
- Pizzát? Emma azt mondta, hogy az káros és egyáltalán nem tápláló, mellette pedig még lerakodik a zsír és elhízást okoz. *Vontam össze ismét a szemöldököm. De szavaim elég okot adtak arra, hogy a másik rájöjjön én még nem ettem olyat. Mikor oda hívta a fiút kedvesen mosolyogtam rá, ám a rendelés hallatán körbetekintettem a helységen.*
- 5? Ennyi emberre? *Tekintettem Paulra és a kabát zsebemben kezdtem el kotorászni. A kommunikátorom letettem az ágyra, hogy hozzáférjek a pénztárcámhoz. Miközben megszámoltam 18 embert. *
- Maradjunk 10ben és a másik felét én fizetem. *Vettem ki a pénztárcámból pár dollárt, amit Paul felé nyújtottam. Nem akartam a szavát kétségbe vonni, így ezt veheti annak is, hogy az engedélyét kértem. Ha elfogadja oké, ha nem… nos, duzzogok egy kört, de nem ellenkezek vele. Legalábbis nem az emberei előtt. Mikor Paul leült, akaratlanul is kicsit hátrébb húzódtam és laposan pislogtam párat.*
- Köszönöm. Egyébként meg ne szokj hozzá, hogy nekem is parancsolgathatsz és fülem behúzva visszavonulok, úgy, mint az imént is. *Engedtem meg egy apró, de fáradt mosolyt felé.*
- Viszont szeretnék kérni valamit… Feltűnt, hogy elégé hmm… provokatív társaság. *Néztem Ragyásra.*
- Ne hagyd kérlek, hogy a következő 1-2 napba felbosszantsanak. *Néztem ismét a férfire a másik fiúról.*
- Nem szeretnék semmilyen bajt okozni és a következő napokba eléggé megnövekedtek a velem született képességeim. Nem tudom kezelni… *Vallottam be miközben ujjaimmal kacskaringós mintákat kezdtem el az ágyon lévő takaróra rajzolni. Nem tartottam szükségesnek megmagyarázni, hogy mitől növekedet meg. Azt hittem Paul tisztában van vele magyarázat nélkül is. Bár tény, hogy alapjáraton sem tudom kezelni.*
- De ezt a konyhakérdést meg kell oldani, minél hamarabb. Ha pizzán kell élnem, éhen halok de előtte még nehezebb leszek mint a táskáim összesen.*Próbáltam meg viccelődéssel oldani inkább a saját feszültségem, mintsem a szavaim súlyát.*
- Arról már nem is beszélve, hogy a sok gondod mellett még kénytelen leszel gondoskodni a napi testmozgásomról is. *Néztem szemeibe határozottan, fel sem fogva, hogy szavaim egy egészséges férfi számára igen csak kétértelműen hathatnak.*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák