Miranda Owen Szer. Jan. 09, 2013 10:15 am
*Szavaira csak lemondóan ingattam meg a fejem és egy apró mosoly bujkált az arcomon, ahogy igyekeztem a lábam elé nézni, nehogy összetörjem magam valamiben.*
- Úgy látom, nem csak nekem vannak előítéleteim. De hidd el, ez a hely és Ti még űristenesek is ahhoz képest ahol már megfordultam. Mentem már önként egy csapat katona elé, a rendfenntartók vagy épp a zsaruk közé is. És még élek. *Vontam meg könnyedén a vállaim. Nem féltem attól, hogy ez egyszer vége szakad. Na jó, de. De ettől ki nem? Azonban megbékéltem már vele, hogy veszélyes szakmát és életcélt tűztem ki ahhoz, hogy ez bármikor bekövetkezhessen. Ám a két kérdésére csak felé kapom a fejem és a vigyora nem kerülte el a figyelmem. De semmivel sem voltam lelkesebb válaszoló, mint korábban, de a mosoly ott lapult az én arcomon mikor válaszolni kezdtem.*
- Csak egy lány, aki a gettóból jutott innen pár utcával odébb. * Hajtottam meg magam kissé színpadiasan. Megkerültem a választ, hisz hazudni nem akartam, de ha kitálalom, hogy ki vagyok akkor bizony nagy a valószínűsége annak, hogy minden szó nélkül itt hagy. Legalábbis ez volt számomra a legkézenfekvőbb.*
- Minden embert motivál valami, még sem tudja soha senki, hogy mi. * Bölcselkedtem ismételten nem válaszolva a kérdésére. Vagyis de, ha figyelt, akkor láthatta, hogy válaszoltam. Még pedig azt, hogy nem akarom elmondani. Aztán ahogy elállt Tőle, hogy bemenjen elengedtem a kezét és ismét magam mellett tartottam őket, ahogy haladtam a srác oldalán. Akár hogy néztem, akár melyik oldalról, akár hogy próbáltam mást látni mint amit a szemem látott… nekem akkor is egy kölyöknek tűnt. *
- Egy jól működő igen. Egy rosszul működő fellengzősé tesz. De akinek nincs életösztöne arra nincs hatással. * Vontam meg könnyedén a vállaimat. Nem mondhattam volna el, hogy túl sok szorult belém. *
- Az Én számat meg nem könnyű befogni. * Vigyorodtam el, aztán a tömb oldalához érve körbetekintettem. Az egyik karfa mellett nem volt szét… annyira legalábbis, így oda ültem le, úgy, hogy a lábaim oldalt lógtak le a karfáról, kissé féloldalasan. Nem épp volt a legkényelmesebb, de ha szükség lesz rá, ebből gyorsabban fel tudok pattanni és le sem lehet fogni mind a két lábam egyszerre. Szimpla megszokás volt ez az ülés. Fejem hátradöntöttem és sóhajtottam egyet.*
- Héé… itt élek a Marson és nem is a Kertvárosból szabadultam. De ez lényegtelen… ez mind olyan infó amit a neten megtalálsz ha beütöd a nevem és nem is magamról szeretnék csevegni. Feltűnt, hogy vezetéknevem használtad, ergo már azt is tudod, hogy ki vagyok. Bár ez sok mindenre lehet magyarázat, de az érkezésemre nem. Pláne, hogy nincs a nyomomban a stáb. Ki vagy Te Paul Donovan? Melyik rém hír igaz? Az, hogy gyerekkereskedő vagy, vagy, hogy a gyerek maffia jelenlegi feje? Olyat is hallottam, hogy a srácok önként vannak itt és némi ellenszolgáltatás fejében nem az utcán vannak. * Néztem rá komolyan, miközben egyik kezem az ölemben volt, a másik pedig a fejem mögött pihent a háttámla tetején. Láthatóan hanyag ülés és kicsit sem nőies, de az utóbbi nem érdekelt az előző meg téves. Hisz nagyon is el volt rendezve.*
- Addig míg ezt nem tudom, talán felesleges is folytatnom.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák