Nem tudhattam, hogy sikerül-e elérnem Jasonnál, hogy legalább az esélyt megadja és kiolvassa az emlékeimből a történteket, de nagyon igyekeztem meggyőző lenni, hiszen nem akartam, hogy bárkinek is baja legyen. Ez az ő harcuk, az ő mocskos politikájuk, oldják meg maguk, így nem sajnáltam egy percig sem, hogy kiadtam a neveket, legyen vele boldog, csak húzzanak a francba.
Aztán ahogy belekezdett a mondókájába kezdtem én is lesápadni, de a végén azért csak belement a dologba és ettől kicsit megkönnyebbültem, mert tudtam, hogy az az én igazamat támasztja alá. Az is eredmény volt, hogy a srácokat nyugton hagyta addig is.
Azonnal megragadtam a kezét, hogy minél előbb essünk túl rajta, majd megpróbáltam elengedni maga, habár gőzöm sem volt, hogy mit kellene csinálnom. Csak valami halvány bizsergést éreztem semmi mást, de alig telt el egy perc a férfi hulla sápadtan engedett el, így sejtettem, hogy a kutakodása eredményes volt, amit aztán a szavai is megerősítettek.
Egy mázsás kő hullott le a szívemről, habár még állt a zászló, hogy ennek ellenére nem akar majd szem és fültanukat, de minden reményemet felül múlta, az ajánlata, amit tett utána.
Persze tanultam a leckéből és soha nem fogom elbízni magam többet, ha ilyen nagyhatalmú ügyfelet kell kiszolgálni, mert ennek is meg van a maga kockázata.
- Rendben van, de én sem fogom megköszönni, ezt megértheti. – álltam fel morogva, remegő lábakkal. – Meg fogja kapni, amit sikerül megtudni, hiszen ő miatta kerültem bajba. – sziszegtem, majd összerezzentem, ahogy sorra durrantak el az elektromos eszközeink.
A nő szavaira csak megvillantak a szemeim, de nem válaszoltam, hiszen felesleges is lett volna, a pillantása mindent elárult a kegyetlenségéről.
Csendben néztem míg elmennek, majd a földre rogytam és a kezembe temettem az arcomat.
Nagyon közelről néztem szembe a kaszással és cseppet sem tetszett, amit láttam.
//Köszönöm a játékot – élvezetes volt
//
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street