Damona Kedd Dec. 18, 2012 9:50 am
~Nem az ő dolga? Akkor meg mi a francért molesztál itt? Ch...Föld...~gondoltam cinikusan, ahogy az előttem álló pasas kibökte a lényeget.
- Ha nem az ön dolga, akkor mégis miért nem keres valaki mást, akit jól kiröhöghet? Itt ilyen silány alakokat alkalmaznak rendfenntartónak?- nem kellett volna ekkora szájat nyitnom, hiszen még megüthetem a bokámat. Páran össze is súgtak, hogy igen merész vagyok, legalábbis sejtésem szerint erről lehetett szó, és ekkor kicsit visszavettem az iramomból.
Apró mosoly jelent meg az ajkamon, ahogy ő is ösztönösen védekezni kezdett, noha ha tényleg meg akartam volna ütni, minden bizonnyal kapott is volna egy hatalmasat tőlem. De nem akartam verekedésbe bonyolódni, pláne nem egy helyi rendfenntartóval.
Furcsa volt a szemeiben azt a kék lángot látni, valahonnan olyan...ismerős volt. Szinte majdhogynem egyszerre mozdult a kezünk, a professzionális kiképzés most egy picit megmutatta magát, ugyanis ahogy a fegyvere felé nyúlt, én sem haboztam, és talán pár tizedmásodperces különbséggel, de ahogy az ő fegyverével én néztem farkasszemet, az enyém pedig az ő halántékának nyomult. Apróra szűkültek össze íriszeim, mégis szemrebbenés nélkül álltam a fegyvert, ami a képembe bámult. Meghúzhatta volna a ravaszt, de akkor én sem sz*roztam volna. Patt helyzet volt. Vártam, hogy mit lép.
Éreztem, ahogy izzadni kezd a kezem a fegyver alatt, de nem azért, mert izgultam volna, nem, itt valami egészen más történt. Néztem a pasas arcát, majd ahogy elemelte rólam a fegyvert, én is leengedtem az enyémet, de csak akkor tettem el, mikor már biztos voltam abban, hogy nem fog szó nélkül lepuffantani.
-Azt hiszem ez kölcsönös.-böktem oda neki, mikor a modorról esett szó.
-Legközelebb észben tartom.-próbáltam higgadt maradni, de az érzés, hogy valahonnan ismerős ez az alak, nem hagyott nyugodni. Bár ez csak egy érzés volt, semmi több,nem tudtam mihez kötni, se arcok, se emlékek, se semmi...az emlékeim, amik voltak, azok is gyilkolással, a kiképzéssel, és ezekkel volt tele, és azt mondják milyen jó dolog, ha nyugodtan alszik az ember, na én ezt sosem tapasztaltam meg eddig.
Érdeklődve figyeltem fel a csipogó hangra.
~Csak nem felugrott a vérnyomása?Vagy a pészméker?~találgattam jóleső cinizmussal, de sejtettem, hogy nagy bánatomra, minden bizonnyal egyik sem nyert.
-Nem hinném, hogy rászolgáltam volna a karperecre. Higgye el, hogy ha úgy adódna, a kocsmának több mint a 80%-a örömmel vetné rá magát önre,úgyhogy nem hiszem, hogy célszerű lenne ennél jobban magára vonnia a figyelmet. Nekem nem áll szándékomban bajt keverni, ha lehet, inkább kimaradnék az ilyesmiből, és remélem nem is fog semmire kényszeríteni...ugyanis azt már igen rosszul viselem.-végig Inferno arcába bámultam, miközben beszéltem, az arcom még csak meg sem rezdült, de a hátunk mögötti sustorgás alapot adott a szavaimnak. Ezt már akkor leszűrtem, mikor a rendfenntartó belépett a kocsmába.Csak egy kis megfigyelés, semmi több. Fenyegetni sem állt szándékomban, inkább csak közöltem vele a tényeket a magam módján.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák