Hotep Thii Hétf. Nov. 05, 2012 4:56 am
Általában nem prédikálok, ha valakit nem érdekel. De most úgy tűnt hogy őt érdekli, és ő maga kérdezte.
- Az én rendem, alapvetően a nap isten követői voltak. Alapvető tétel, hogy a nap nélkül nincsen élet. Persze ez még igaz sok minden másra, a vízre, a földre... A világba ahova már te tartozol, talán ez úgy tűnhet hogy nem igaz, és sok helyen ki kerülheted ennek az igazságait, de ez ott ahol emberek élnek a Földön, még sok helyütt igen is nagy igazság. Ami pedig a többit illeti, inkább talán maga az álom volt az ami az egészben fontos volt. Egy világ háborúk és csatározások nélkül, és hogy minden élet értékes. A béke nem érhető el háborúval igazán, csak megértéssel, és hajlandósággal arra, hogy megértsünk dolgokat. Mielőtt bármit is mondanál, tudom hogy ez egy szép álom, és az első akadálya ott van, hogy van aki nem is akarja hogy a harcoknak vége legyen. Ezt mindig észben kellett tartanunk.
- Valójában ezért is fogadtak be akkor, és én voltam az, akit, habár nem érhetett napfény, vigyáztam azokra akik eltévedtek a sötétben.
Annak az említésére, hogy elhagyjam a bolygót, kissé megrémültem.
- Nem... nem tudom. Láttam azokat akik itt élnek, és azt hiszem el tudom képzelni anélkül is. Talán, egyszer, egy más helyet szívesen megnéznék, ami legfőképp nem csak a mi fajtánk otthona - reménykedtem abban, hogy az ilyesmi ott legalább mérsékeltebb. - De azt hiszem... hogy őszinte legyek, valószínűleg magától az úttól is félek. Nézz rám. Úgy beszélsz mint akinek teljesen hétköznapi, hogy nappal is a felszínen jár, én meg még a napot sem láttam egyszer sem.
Nem éreztem magamat készen arra, hogy elhagyjam a bolygót, vagy bármi ehhez hasonló. Mi több természet ellenesnek tűnt.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák