...
Én és a nagy szám, már megint elszóltam magam. Láttam Mira ijedt tekintetét, hiába sütötte le a szemeit a gép látszat átnézéséhez. Miért nem tudom koordinálni magam, ha mellette vagyok? Miért nem. Mindig oda tudok figyelni a tetteimre, a szavaimra, sosem megyek fejjel a falnak. De most valahogy nem tudtam magam visszafogni... most? Az elmúlt fél napban majdnem, leszámítva az alvóidőt. Valami ébredezett bennem és... nem tudtam eldönteni, hogy ez most előnyös lesz-e, vagy hátrányos. Erre csak az idő adhat választ. Megpróbáltam mosolyogni a vizes megjegyzésén, mert hát tényleg bájos volt víztől tapadó hajjal, de elég gyatrán sikerült, szinte láttam magam. Jobbnak láttam hát, ha inkább elfordulok és meg se állok az ajtófélfáig, melyet utána megtámasztok a hátammal. Ám míg elfordulok, sóhajtok egyet... és talán Mira kihallja belőle a ki nem mondott szavakat.
,,Bocsánat, Mira." - nem akartam megijeszteni már megint... de a jelek szerint sikerült.
Mindenesetre, mivel Mira nem volt plázacica, hamar elkészült. Amikor jelezte, hogy készen van, én csak a hátamra kanyarítottam a táskámat és kisétáltam a szobájából, így nem láttam, hogy mit csinál az ággyal. A zár hamarosan csattant, mi pedig elindultunk visszafelé. Igaz, Mira idővel eltűnt mellőlem, mert megtorpant én meg ezt nem vettem észre időben, így csak a tettei végét kaptam el visszafordulva. Már mentünk lefelé a lépcsőn, amikor újabb gonoszkodós hagyta el az ajkait... részemről meg ment a kontra.
- Miért nem örökíted meg a reakcióját? - vigyorgok a lány tarkójának.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák