~Ó bébi, "öntörvényű" a nevem, az sem izgatna, ha tényleg a parancsnokom lenne ez a pacák.~
-Természetesen elvégeztem én is azt képzést, de én emlékszem az első mondatra is az informatika tanártól: "kedves hallgatók, amire itt végzünk, a tudásuk elavult lesz."
Aztán megint furcsa dolog történik. Melissa természetesen továbbra is irritálja, de ismét őt találja a legnormálisabbnak a szobában, ami nem kicsit zavarja...
-Srácok, díjazom a lelkesedést, és máskor örülnék ennek a sok inszomniás pancsernek, meg a potya alvásnak, de ha te őrködsz - mutat itt Macheta-ra - és bekopognak a zsaruk, biztos felkutatják még az utcát is, miután megláttak. Arról nem is beszélve, hogy könnyen lehet, sietve kell majd távoznunk, és nem szeretném, ha ásítanál ahelyett, hogy kikerülnél egy másik űrhajót repülés közben, és Melissa is jobb, ha pihen, mert könnyen lehet, lesz munkája, amíg elindul az űrhajó, amit szerzünk.
Fáradtan sóhajt fel, nem szokott hozzá, hogy ennyit kell dumálnia.
-Rám viszont semmi szükség, úgyhogy én őrködök. A tulaj ismer, szóval könnyebben dumáljuk ki magunkat, ha mégis keresnének minket.
Ez után a lányokra néz, és kissé elgondolkodik.
-Chloe-val dolgoztam már együtt, szívesen elfogadnám a segítségét, de sajnos rá is biztosan emlékeznek...sárkányként mondjuk elfér itt is, és alhat nyugodtan. Nekem ez biztos nem fog menni ma éjjel, túl sokszor olvastam a ragyogást.
Itt még a másik férfire sandít egy kicsit, sokatmondóan. Aztán, a terv második része...hát azzal sincs kibékülve, de inkább nem mond semmit. Kivételesen nem taktikai szempontból van vele gondja, csak nem szívesen hagyná magára a lányokat itt, de aztán, ahogy jobban belegondol, ez az elfuserált lovagiasság a részéről teljesen felesleges, hisz meg tudják védeni magukat.
-Tényleg jobb lenne, ha a Marson hagynánk, hogy utolérjenek. Az itteni rendőrség már utál minket, a rendfenntartók viszont észre sem veszik majd, ha lelövünk pár Morát...
Ez utána szekrényhez lép, és kikap belőle egy jó nagy hálózsákot, amit Machetá-nak dob, alul pedig talál egy óriás fehér mosolygós plüssmackót, amit Melissa-nak passzol.
-Fent már meg van ágyazva. Jó éjt...ó és...
Leveszi az íjat, meg a tegezt a hátáról, és mintha a fogát húznák, ezeket is Melissa felé nyújtja. Végül azonban csak átadja ezeket is.
-Tedd le odafent, enélkül csak egy átlagos barna pali vagyok, aki vagy ott volt a kocsmában, vagy nem.
Mélyet sóhajt, és ha sikerült felzavarni mindenkit, ledobja magát a karosszékbe, és mivel TV nincs, csak az ablakon át néz ki. Ha Chloe esetleg vele marad, és kettesben vannak, felé biccent, és halkan megkérdi:
-Szóval...Suzy mi? - Kérdi, cseppet sem gúnyosan, inkább olyan együttérző hangon.
-Sam.
A hozzászólást Maverick Shephard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 05, 2013 6:10 am-kor.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák