Melissa úgy tűnt, nagyon az érzelmek embere volt, de mindenesetre sokkal inkább, mint én. Nem mondanám, hogy ez rossz dolog volt, inkább csak szokatlan. Képtelen voltam megtalálni a megfelelő szavakat, hangsúlyt vagy mit, ami legalább az ő dolgát megkönnyítette volna velem, de úgy tűnt, hajlandó volt ezt türelmesen elnézni a kedvemért.
-Nagyra értékelem - biccentettem komolyan. - A kiképzés sosem ér igazán véget, mindig van mivel bővíteni a már meglévő tudásunkat és új tapasztalatokat gyűjteni. Ígérem, minden erőmmel azon leszek, hogy méltó legyek a bizalmadra, és megtanuljam, hogyan lehetek a környezetébe természetesebben beleolvadó személy. Alapos kutatásokat fogok végezni, hogy milyen is egy testvér elvárható viselkedéskultúrája, és ha több időt töltünk együtt, biztos vagyok benne, hogy hamar el tudnám sajátítani a gyakorlati részét is. Szeretném megkönnyíteni a dolgod, ha a jelenlegi önmagammal nehezebben boldogulsz. Elvégre a testvérek mindig segítik egymást. Te is odafigyeltél rám kiskoromban... és rémlik, hogy valahol olvastam is.
A plüss játék még inkább felerősítette a benne dúló felindultságot, de megértettem, hiszen bennem is édesbús érzéseket keltett, ahogy egyszerre emlékeztetett arra a szörnyű éjszakára, de ugyanakkor arra, hogy valaki valahol vigyáz rám és mellettem áll. Hát igen, vagy ez, vagy a szemébe ment valami, ezt talán nem ártana ellenőrizni.
-Én is szeretlek, Melissa - biztosítottam mélyen a szemébe nézve (Minden rendben!). - És köszönöm, igyekszem a maximumot kihozni magamból. De úgy látom, te is rendesen megállod a helyed. Az a két személy, akik kiképeztek, szép munkát végeztek.
Az időpont egyeztetésre elővettem a kommunikátort, hogy a belementett feljegyzéseket átnézve, be tudjam lőni a legmegfelelőbb időpontot. Ugyanakkor az órát is meg tudtam nézni, ami sajnos sürgetni tetszett.
-Mához egy hétre szabad leszek - mondtam végül, miközben nekiláttam szedelőzködni (eltettem a kommunikátort és némi pénzt dobtam az asztalra). - Pár nap múlva lesz egy küldetésem, arra még fel kell készülnöm, de az nem tarthat tovább egy, legfeljebb két napnál. Az utómunkálatokkal együtt, hét nap múlva már tudom magam ígérni. A főnököm örülni fog, hogy végre önszántamból is veszek ki szabadságot. Mióta náluk dolgozom, még sosem tettem ilyet, amíg tavaly el nem küldtek kényszerszabadságra, de a hawaii-i ügynökünk lesérült, így már első munkába kellett állnom, mire végeztem pedig már letelt a negyvennyolc órás eltávom, és haza kellett jönnöm. Szóval azt hiszem, nem lesz probléma azzal, ha most egy kicsit távol leszek.
Felálltam és a kezemet nyújtottam kézfogásra, de aztán meggondoltam magam, és ha hagyta, megöleltem. Már ez sem volt méltó hozzám, de elengedni is elég nehezen ment. Végül azért egy nagy sóhajjal mégiscsak sikerült.
-Vigyázz magadra, Melissa. Tessék, itt a számom, ezen bármikor elérhetsz. Majd beszéljük meg, hogy hol találkozzunk. Nekem most sietnem kell, az eligazítás a következő bevetésre negyed órán belül kezdődik. Hát... akkor én... szia.
Egy utolsó intés, és hátat fordítottam annak, akiért húsz éven át bármit megtettem volna, hogy újra láthassam. De csupán egy hét! Milyen gyenge volnék, ha ennyit se bírnék ki, főleg ennyi idő után! Az azonban biztos, hogy nagyon nehezen tudtam az eligazításon a felettesem szavaira figyelni, az ujjaim pedig újra és újra visszacsusszantak a zsebembe, hogy végigsimíthassanak valami kicsi, puha és felbecsülhetetlen értékű tárgyat...
/Köszönöm a játékot! Nagyon klassz volt
/
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street