Chloe Skater Vas. Dec. 02, 2012 6:45 am
Elégedetten vettem tudomásul, hogy nem ellenkezik tovább, hanem inkább engedelmeskedik végre. A pisztolyt továbbra is rászegeztem, nehogy csak egy körmönfont húzás legyen a részéről az együttműködés, hogy elterelje a figyelmemet az esetleges támadásról, amit ellenem indít, amint nem nézek oda. Bár bevallom nem csupán azért volt nehéz elfordítani róla a tekintetemet, mert nem tudhattam, mikor jut az eszébe valami őrültség. Azért is, mert tényleg egészen őrjítő módon biztos voltam benne, hogy nem először látom őt, sőt valamiért az sem volt kérdéses, hogy nem csupán összefutottam vele az utcán. Egy mélyen belémvésődött arc volt ez, amit egyszerűen nem tudtam azonosítani.
-Remélem, rendelkezik fegyverviselési engedéllyel - mondtam szigorúan, hogy egyszerre leplezzek és hárítsak a zavarom felől.
Oda se nézve vettem el tőle a kártyát, majd csak a pillantásommal figyelmeztetve, hogy ne próbálkozzon semmi meggondolatlansággal szemügyre vettem az adatait. Először természetesen az arcképet vizsgáltam meg, de azzal nem volt semmi probléma, valóban őt ábrázolta. Aztán jött a többi.
Már a neve elolvasásakor, mintha mellberúgtak volna, elakadt a lélegzetem, éreztem, ahogy elsápadtam, és megremegett a kezemben a digitális azonosító, de ezt az egyezőséget még ki tudtam magyarázni azzal, hogy talán csak véletlen. Ahogy azonban olvastam tovább, születési hely, dátum, anyja neve stb., kétség nem fért hozzá, miről is volt szó.
-Ugye tudja, hogy irathamisításért akár húsz évet is kaphat? - El sem hiszem, hogy ennyire higgadt maradt a hangom, ha ott rezgett is benne a parázsló harag. - Maga nem Melissa Skater! Nem lehet Melissa Skater, úgyhogy ha nem tudja igazolni magát, és valami atombiztos alibivel előállni, elintézem, hogy ne csupán húsz vet kapjon, de soha többé ne szabaduljon ki a börtönből! Hogy merészel a testvérem személyazonossága mögé bújni?!
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák