Chloe Skater Kedd Feb. 12, 2013 2:27 am
Maverick váratlan szóáradatára mosolytalan arccal biccentettem.
-Köszönöm ezt a pozitív értékelést.
Bár nem tudtam mire vélni ezt a hirtelen dicshimnuszt, azért jól esett, hogy egy kollégám ilyen jó véleménnyel van rólam. Ahogy közeledni kezdett, végig tartottam a szemkontaktust, figyelemmel kísérve a mondandóját, de egy centimétert sem hátráltam, még a fejemet sem húztam el. Nem volt mitől tartanom, mint már ő is nagyon helyesen megállapította, tudok magamra vigyázni. Tőle meg a tapasztalatok alapján nem kellett támadásra számítanom. Igaz, kicsit furcsálltam, hogy szükségesnek találta az ekkora közelséget, hiszen nem voltam sem süket, sem közellátó, de még akkor sem védekeztem, vagy hátráltam, amikor már mindkét kezével a fejem mellett támaszkodva hajolt fölém.
Amikor azt mondta, hogy megértette a szabályokat, szólásra nyitottam a számat, hogy megdicsérjem a felfogóképességét, de mint kiderült, ez igen elhamarkodott lépés lett volna a részemről, ugyanis belém fojtva a szót igen heves mozdulattal megcsókolt. Mivel éppen az imént kosaraztam ki, úgy éreztem, ennyi vigaszdíjat megérdemel, hiszen szegényke olyan kis gyenge érzelmi téren, hogy ez neki talán tényleg túl sok volt, de nem mondanám, hogy én különösebben átadtam volna magam a pillanat varázsának. Egyrészt, mert én nem éreztem ilyesmit, másrészt mert nem is tudtam, hogy azt hogy kell. Így hát nyitott szemmel, kifejezéstelen arccal vártam ki, amíg végzett.
Megjegyzésére rosszallóan vontam fel a fél szemöldökömet.
-Erre azért nem volnék büszke - jegyeztem meg.
Megvártam, amíg a konyha felé vette az irányt, anélkül, hogy akár csak a leghalványabban is éreztem volna bármit, ami... hát nem tudom, nem értek hozzá, úgyhogy fogalmam sincs, mit kellett volna éreznem. Majd megkérdezem Melissat. De jelenleg csak mintha egy bajos közkatonával lettem volna egy picit engedékenyebb, hogy könnyebb legyen elfogadni a kemény, de szükséges szabályokat. Hátradobott mondatára viszont már alig látható mosolyra görbült a szám.
-Erre talán már egy picit - morogtam az orrom alatt, majd utána mentem, hogy én is igyak egy kávét, hátha az jótékony hatással lesz a fejfájásomra, ami már majd szétrobbantotta a koponyámat.
Megvártam, amíg ő már végzett, csak azután öntöttem magamnak is egy bőséges adagot, majd feketén, ahogy szoktam kortyolgatni kezdtem a forró, élénkítő italt.
-De nem lesz belőle rendszer - jelentettem ki ellentmondást nem tűrően, ha kellett a hátának, miközben egy székre ülve vártam, hogy Melissa is csatlakozzon hozzánk. - Billy-vel is ritkán szoktam csókolózni, de ha nem tartasz rá igényt, hogy veled cseréljem le, akkor sajnos el kell fogadnod, hogy nem tarthatsz igényt a számra. Nem mondom el Melissanak, hogy megérhesd a holnapot, de ez volt az utolsó.
Valami furcsa, feszítő érzés azért szorongatta a mellkasomat, ami különös módon mindig akkor erősödött fel, amikor belenéztem Maverick szemeibe, amiről leginkább egy bánatos kiskutya jutott eszembe. Na, persze, hogy annak meg aztán mi köze volt az egészhez, már végképp talány volt a számomra, de valahogy nehezemre esett szabadulni a kellemetlen érzéstől. Egészen biztos, hogy a tegnapi túlzott alkoholfogyasztás volt a ludas, hiszen mi mással magyarázhatnám a hirtelen rám törő késztetést, hogy finoman megcirógassam Maverick arcát? Hát egyébként nem lett volna semmi értelme. Hogy ezt az egészen őrült és logikátlan vágyamat levezessem valahogy, az érkező Melissahoz lépve szorosan átöleltem, adtam egy cuppanós puszit az arcára, és a legkedvesebb hangomon kérdeztem meg tőle, hogy nem kér-e egy kávét.
-Még meleg.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy