Miranda Owen Pént. Dec. 28, 2012 12:53 am
- Csak azon titkaimat tudhatod, amikre gondolok. Márpedig ez a hely, pont nem az, ahol az ilyesmiken szoktam gondolkodni. Ha csak nincs egy rejtett képességed, amiről nem tudok. * Vontam fel a szemöldököm. Az, hogy nem találkoztam lélekbe látóval, még nem jelenti azt, hogy nincs. De ha van… az a legjobb, ha nem is tudom meg. *
- És mégis mit mondanál neki? „Ó igen, anya elvettem. De csak azért, mert információkat kért Tőlem.”? Nem ismerem az anyád, de szerintem nem biztos, hogy ki jutnék innen. Legalábbis nem élve.* Jó-jó, ez egy nagyon csúnya előítélet volt Tőlem. De nem csak én vagyok képes merénylet elméleteket gyártani. A feltűnően értelmes és összeszedet válaszra csak bólintottam. Meglepő, hogy anyuci kicsi fia, képes gondolkodni is. Még akkor is, ha nem épp ketyerékről van szó.*
- Okos fiú vagy Te Darrow. Nem szeretem, ha kutatnak, a fejemben szóval hiszek neked. Ha meg még sem jó… nos… úgy is jövök még erre. * Ez nem fenyegetés volt, az nem az én asztalom és szélesen vigyorogtam a másikra.*
- Szóval örülnék, ha Te sem tennéd. De arról biztosíthatlak, hogy semmilyen hasonló gondolataim nem támadnak, mint neked. Ha gondolatban címzek neked valamit, ha célirányosan neked küldöm azt meg úgy is észreveszed. * Vontam meg a vállam és bíztam benne, hogy valóban abba fogja hagyni, hogy minden egyes gondolati rezdülésemre figyeljen. *
- Vagy mindkettő Luke. Te két felestől berúgtál és meg fura vagyok. De hidd el, nem akarod megérteni. Egyéként is csak annyit kérek, hogy ne nyúlj hozzám, ha Én nem teszem. * Tekintettem komolyan a másik szemeibe. Egy jó ideje ez megy már és még csak egyszer kellett hátsón rúgnom valakit ez miatt. De ezt is elhessegettem és a táskám felkapva indultam kifelé Lukot támogatva. *
- Ha bánod, ha nem… Na jó. Ha elérünk odáig és még mindig nem tudsz egyedül menni egyenesen. Akkor oké, bekísérlek te meg azt valamiféle levelet vagy pecsétet, hogy szabadon távozhatok, és útközbe ne… * Feleltem, de már közölte is, hogy nem akar haza menni.*
- Oké. Akkor mit óhajt Ő felsége? Vigyem magammal a Marsra? * Forgattam meg a szemeim, miközben elértünk a pulthoz.*
- Na támaszkodj meg szépen. * Utasítottam és könnyed léptekkel Jerryhez mentem.*
- Kérem a számlát szépfiú… * Ugrattam a másikat, miközben elővadásztam a tálcám. Persze nem maradt válasz nélkül és le lettem ovónénizve. Amire csak elnevettem magam és kifizetve a számlát, a pult oldalához mentem és nyomtam egy puszit a kövér fickó arcára. *
- Ha legközelebb jövök, azt halljam, hogy 10 kilót fogytál. * Kacsintottam rá és már mentem is vissza Darrowhoz, hogy tovább haladjunk. De Jerry szavaira csak a fejem ingattam nevetne. ~ Mostanra már legalább nem komolyan gondolja azt, hogy menjek hozzá. Bár sokat szívatott a köpcös. De hogy még mindig ez a hobbyja. ~*
- Mellesleg pedig Luke, lassan több mint 900 éve nem használnak bélyeget. De ígérem, hogy ha egyszer a bélyegekről készítek riportot, fel foglak keresni. * Mondtam a fiúnak miközben kiléptünk a kocsmából, a csípős hidegbe.*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák