Mathias Gilmoore Kedd Okt. 16, 2012 10:00 pm
Nem mondhatom, hogy nem vagyok gyakori vendég errefelé, hiszen egy hosszabb út után jól esik legurítani pár üveg sört az itt megforduló cimborákkal, mert az mindig akad itt egy-kettő, ha betérek.
Most sincs ez másként és természetesen sok minden szóba kerül, többek között olyan legendák is, ami csak az űrhajózók néha igen csak kicsavart logikájú fejében fordul meg és a köreikben terjed. Bár ez pont arra nem igaz, amit az egyik öreg csempész hoz fel, méghozzá Dark Heart.
Sokféle mese és rémhír kering róla, de még soha senkivel nem találkoztam, aki tényleg találkozott volna vele, így általában csak egy megértő mosollyal hallgattam a róla szóló legendákat.
Azért elgondolkoztam rajta, hogy vajon én mit kérnék tőle, ha véletlenül belebotlanák.
Aztán megütötte a fülem, hogy azt rebesgetik vannak olyan szerencsések, akik ha nagyon akarják, eljutnak hozzá, de ezt ő maga dönti el, hogy segíti-e a keresőt, na meg azt is, hogy könnyen otthagyhatja az ember a fogát.
Nem lenne Mathias Gilmoore a nevem, ha ez nem villanyozna fel! Most már magam is igyekszem bekapcsolódni a beszélgetésbe, hogy minél több mindent megtudjak, amin elindulhatok. Próba szerencse és kaland, ez kell nekem!
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák