Jason Light Hétf. Feb. 11, 2013 5:11 am
Felálltam és a nő után léptem. Elkaptam a karját, és magamhoz húztam. az arcomon nem volt mosoly.
- Talán én is a régi értékeket vallom, Miss Grey. Talán úgy gondolom, hogy ha a teste ígért nekem valamit, akkor a testének kötelessége meg is adni azt nekem.
Még közelebb vontam magamhoz, de nem csókoltam meg. Az arca előbb Blaire arcává vált, majd Morganáévá, és akkor bántani akartam. De nem tettem. Helyette a karjánál fogva ellöktem magamtól, és a hálószoba ajtaja felé pillantottam. Kibontottam a nyakkendőmet, miközben az említett ajtó kattanva kitárult.
- Befelé, és ha már régimódi vagy, akkor csinálj is úgy, mint egy igazi szakmádbeli, egy régimódi kurva, és szó nélkül tedd szét a lábad! Ne félj, utána megfizetlek. Bőségesen megfizetlek.
Agyamat elöntötte a vad düh, és ezt magam sem tudtam mire vélni. Azonban nem is akartam gondolkodni rajta. Csak birtokolni akartam a nőt, szeretkezni vele, és fájdalmat okozni neki, mert csak egy nő volt, olyan, mint Morgana, mint Blaire, aki azt hiszi, felsőbbrendű és okosabb nálam, aki azt hiszi, játszhat velem és a vonzerejével mindent elérhet...
- Befelé! - ordítottam.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy