Edward Holmes Hétf. Jan. 28, 2013 6:20 am
Azt nem mondhatnám, hogy örültem a válasznak de hát nem is ítélkezhettem. Végül is én sem éltem éppen szentként, és ebből az, amit néha szerelem címén műveltem, csak e legkevesebb...
- Nos... Hallottál már Casanováról és Don Juan-ról? Nem, nem, csak viccelek - nevettem fel - De... Például ott voltam Kolumbusz hajóján, mikor elment körbehajózni a Földet, mint tudjuk, váratlan eredménnyel. Aztán... Abból a képből látom, hogy a barátnőd ügyetlen. Látszik a kommunikátora sarka, olyan, mint amit naponta leejtenek. Továbbá szórakozott, mivel rossz kézen hordja a jegygyűrűjét. Volt egy barátom, illetve tanítványom, akit a következtetésnek ez a módja igencsak lenyűgözött... Persze manapság ritkábban élek vele, kicsit be is rozsdásodtam... Szóval ez a barátom írt egy könyvet, aminek a tiszteletére én felvettem a Holmes nevet. Lássuk csak, mi érdekelhet még téged... Ott voltam a Bostoni Teadélutánon... Bár erre nem vagyok túl büszke, rossz ötlet volt, mint kirobbantani a Francia Forradalmat... De... Londont egyszer sem gyújtottam fel, a mentségemre legyen mondva. Bár ismerem azt, aki igen... De legyen elég ennyi. Én jövök. Előre szólok, nem fog tetszeni, sőt, bocsánatot is kérek tőle.
Nagyot sóhajtottam.
- Hány embert öltél meg eddig?
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street