Edward Holmes Pént. Feb. 22, 2013 12:10 am
Szúrását csak egy fintorral reagáltam le. Megvan a helye a parázs vitáknak, szócsatáknak is... De ma reggel nem vágytam ilyesmire.
- Voltaképpen megmentettem, de persze, ahogy gondolod - feleltem alig leplezett ingerültséggel - Nem mintha köszönetet várnék. Hogy miért mérgezted meg magad, és miért akartál engem, már jobban érdekelne... De erre is ráérünk még.
Természetesen emlékeztem arra, hogy mit mondtam. Mindig mindenre emlékeztem. A kérdésére is mindig emlékezni fogok, amivel a súlyosan sebesült békés hangulatnak megadta a kegyelemdöfést.
Keserűen elmosolyodtam, majd belefogtam a válaszba.
- Nem tudom, miben más, Helena. Szerettem őket, és most téged szeretlek. Még sohasem volt olyan szerencsém, hogy halhatatlan nőt szeressek... De ha te azzá válnál, akkor örökre együtt maradhatnánk. Te más vagy, mint... Más vagy, mint bárki, akit ismertem. Nem kéne, hogy szeresselek, nem is volna szabad... De mégis szeretlek, és nemhogy nem tudok ellene semmit sem tenni, de nem is akarok. Vagy, aki vagy, és én pont úgy szeretlek, ahogy vagy. Nem mondom, hogy tökéletesen elégedett vagyok... Jobban örülnék, ha nem kéne megküzdenem a figyelmedért egy tök idegen férfival. De ha kell, hát megteszem. Nem tudom ezt jobban elmagyarázni... És nem hiszem, hogy ennyiből megérted.
Fogtam a tálcát, és a lány öléből az éjjeli szekrényre raktam. Aztán hozzá hajoltam, és megcsókoltam. Igyekeztem beleadni minden szerelmemet ebbe a csókba, hogy ebből értse meg azt, amit szavakkal nem tudtam elmondani.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák