- Azért annyira mégsem… * Fűztem közbe, bár tudtam, hogy nem épp erre gondolt vagy szólt a mondani valója. De akkor is ellenálltam a jó fenekének és „bájos” modorának. De ezzel talán a saját feszültségem akartam némiképp csökkenteni. De a szája nem állt be és azt hiszem kezdtem el fogadni, hogy mindent tud. Talán még többet is Én magam. Ami azért röhej, tekintve, hogy nekem jobban kellett volna tudnom, hogy mi történt. De mikor kibökte a lényeget a dühe kissé meglepett és felvont szemöldökkel tekintettem rá. Aztán csak megingattam a fejem.*
- Hasznot? Maximum csak akkor ha kell valaki aki tud ugráltatni másokat. Szerintem a székét is megvette anno mikor beleült. Mert, hogy nem saját erőből jutott oda az is fix. S bár ugyan az a végzetsége, mint nekem vagy a kollegáimnak, érdekes módon ki sem dugja a fejét az irodából. Mikor őt kérik fel valamire azt is rám sózza… * Húztam el a számat, de aztán sóhajtottam egyet és az ablakon tekintettem kifelé.*
- Azonban el kell, hogy keserítselek, nem tudok semmit sem mondani. A párom küldetésen volt és így egyedül mentem el a céges felhajtásra. Mindig tudom, hogy mennyit szabad innom és hol, így nem állt szándékomba részegre innom magam. Pláne, hogy másnap érkezett a kedvesem és családi ebédre jöttünk volna anyuhoz. De csak arra emlékszem, hogy kaptam egy pohár pezsgőt, ami a második volt. Egy idő után elkezdett fájni a fejem és a víz is levert. Az egyik kolleganőm bekísért a mosdóba, hogy rendbe szedjem magam… másnap abban a lakásában ébredtem, amit a kis kilengéseihez használt. Nem voltam jól, de haza mentem ahol csak bezuhantam az ágyba. A párom az újsággal ébresztett, amiben egy kép szerepelt, ahogy besegít az autójába és együtt elhagyjuk a bulit. Nem hallgatott ment és elment. * Vontam meg látszólag könnyedén a vállaimat.*
- Bár nem is tudtam volna mit mesélni neki. Pár nap múlva már annyira elviselhetetlen volt, hogy nem emlékszem és a fájdalmaim, hogy elmentem orvoshoz. Csinált pár vizsgálatot és egy vérképet. Nos… mikor elhozta az eredményem közölte, hogy még így, napok múlva is akkora adag drog maradvány van még a szervezetembe, hogy az a csoda, hogy mikor beadták nem hagytam ott a fogam tekintve, hogy korábban soha nem nyúltam semmihez. Sem önként, sem erőszakkal. Mikor végre fel tudtam állni és bementem dolgozni, azzal a céllal, hogy kinyírom… ami röhej, tekintve, hogy pont ez ellen harcolok évek óta. Az orrom alá dugott egy szerződést, amit aznap este írtam alá. A lényege annyi volt, hogy öt évig nem mondhatok fel, nem tehetek ellene és halála esetén én és a párom vonható felelősségre. Én azóta sem tudom, hogy mi történt pontosan azon az éjszakán. Az akkori barátom módszeresen tüntetett el maga után minden nyomot és csak nem rég találkoztam vele újra, így majdnem három év után. A drága főnököm, csak tönkre tette az életem, s azóta ilyen vagyok, és már maradok is. Erre voltál kíváncsi Joshua? Hívjam a sajtót vagy akad ott is ismerősöd? * Néztem vissza a szemébe pár pillanatra. De csak ennyire, egyrészt nem akartam, hogy sokáig élvezze a fájdalmat, amit még mindig éreztem a történtek miatt. Másrészt voltak ennek a dolognak még vonzatai, amit kihagytam. Mint az álmaim, hogy a tükröket rühellem, legalább annyira, mint az érintést. Azt meg még anyám sem tudta, hogy annak a rohadéknak annyi esze sem volt, hogy védekezzen. Egyedül csak én tudtam és nem is óhajtottam, hogy ez másképp legyen. Hangom is csak olyan volt, mintha csak épp azt beszélném le vele, hogy mi legyen a vacsora.
Arra, hogy majd később megkeress csak összevontam a szemöldököm, hisz tegnap pont ennek a buktatóit fedtem fel. Kezem az üvegért nyúlt, se ezúttal már nem remeget.*
- Te is tudod, hogy vannak határaim és hogy ezek a határok nem feltétlen fizikálisak, hanem erkölcsiek. Honnan tudhatnám, hogy nem gázolsz olyan pontra akár szándékosan, akár nem, ami pont abba a kategóriába tartozik már, hogy ennyit nem ér? Persze, kevés dolog van, amit ne tennék meg a nevéért. De van. S ide tartozik többek között a kedves vacsora meghívásod és annak vonzatai, nem ölök embert s alkalmatlan is lennék rá. Azonban nem is adok ki senkit, akire tudom, hogy ez vár. *Vontam meg a vállaim kissé még mindig feszültem, de már kezdtem lenyugodni és ennek csak örültem. A hezitálása nem volt meglepő, azonban a kérdésére csak csípőre vágtam a kezem és mosolyogva néztem rá.*
- Ha friss sérüléssel végig edzettem csaknem 5 órát anélkül, hogy egyszer is felszisszentem volna, pedig még helyre se rakattam. Akkor most sem fog problémát okozni. Csak meghúztam és a bütykeim elmásztam. Se nem repedt, se nem tört. * Nyugtattam meg a másikat ám a második kérdésére csak a szemem forgattam.*
- A táncot meg nem gyakorolni kell, hanem érezni. * Vázoltam fel a dolgot, hisz egyáltalán nem gyakorlásnak csináltam, hanem, hogy lehűtsem magam és egy kis vidámságot csempészek a napomba és ne azon rágódjak, hogy mi lesz az utazás alatt. *
- Első ránézésre azt mondanám, hogy a szexben sem épp a kenyered az udvariasság. De nem is kértem, hogy az legyél. Az utcán sem nőként bánnak velem és az edzőm sem…* Legalábbis a termen belül. De ez már csak gondolatba került mellé és vártam, hogy jön vagy mi lesz. *
- De még mielőtt elkezdenénk, egy apróságot meg kéne tenned… *Kezeim előre nyújtottam tenyérrel lefelé, hogy lássa, nem csak egy csel.*
- Érints meg… * Na igen.. ez egy olyan dolog, ami elkerülhetetlen lesz közben. S jobb önként megtapasztalni, mintsem, hogy menetközben érjen váratlanul. *
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák