Paul Donovan Kedd Dec. 25, 2012 6:16 am
Nagyon szerettem volna, ha a kapitány is vevő a dologra, de úgy látom most tényleg elég nagy kulimászba másztam bele, mert most az infók felajánlása sem segített. Persze, azért én sem voltam hülye, tudtam, hogy most tényleg olyanokkal keveredtem egy szintre, akik simán legyalulnának a föld színéről és van valamennyi sejtésem arról is, hogy ezt a parancsnokkal is megtehetnék.
Éppen ezért nem is értettem így belegondolva, hogy miért éppen hozzá küldött az a némber., csak arra tudtam gondolni, hogy engem ki akart vonni a forgalomból, vagy eltűntetni Jason szeme elől, amíg vége nem lesz a kisded játszadozásuknak. Azért azt a telepata elnök sem merné megkockáztatni, hogy nyíltan ujjat húzzon a Rendfenntartók parancsnokával.
Talán!
- Na jó! – adtam meg magam sóhajtva. – belátom, valahol igaza van, de az elején még csak egy sima kis infószerzésnek tűnt. – magyarázom a bizonyítványomat. – Amikor meg már komolyra fordultak a dolgok nem nagyon lehetett volna kiszállni anélkül, hogy ne veszítsem el a fejem. Szó szerint! – húztam el a szám.
- Az elnöknő, Morgana küldött ide és parancsolt rám, hogy mondjak el mindent, ő meg ott maradt azzal a régi telefonnal, amit én kaptam Jasontól. – vontam meg a vállam. – De most, hogy ezt is elmondtam, azért ugye most is kihúz a pácból, uram? – néztem rá kérdőn, de a kérdése meglepett. – Hogy hogyan tovább? Már mire gondol uram? Nekem ennyi elég volt a telepatákból….- ekkor jutott eszembe, hogy ő is az, ha jól tudom, - már bocsásson meg uram, nem magára gondoltam. – visszakoztam zavartan. – De szerintem ezeki most kicsinálják egymást és mivel mindkettő nagyon erős, tippem sincs, hogy ki jön ki belőle győztesen. Én azt hiszem kimaradnék belőle a maga helyében, és elengedném magamat, mert túl kis hal vagyok én ebben. – győzködtem a férfit, aztán viszont eszembe jutott valami. – Bár lehet, hogy pár napig inkább itt maradnék. – néztem rá kíváncsian, mit szól hozzá. – Csak amíg lenyugszanak a kedélyek.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák