Anastasia Camilon Vas. Jan. 06, 2013 4:28 am
*Szavaira bólintottam és csak egy megértő mosoly jelent meg az ajkaimon.*
- Mint mondtam, nem fogom bejelenteni és kiszivárogni sem fog semmi. Erről biztosíthatom. * Biccentettem és csendesen hallgattam a szavait. Nos igen, az arcomra kiült, hogy nem követem nyomon mások magánéletét. Szavaira megértőn bólintottam egy mosoly kíséretében.*
- Ismerem a médiát. De higgye el, hogy nem érdekel, mit fecsegnek. Bizonyítsák be. De ha a munkája sikeres lesz, nekem megéri, azaz 1-2 hónap, míg csámcsognak. Aztán meg majd találnak jobbat. *Vontam meg a vállaim könnyedén.*
- Hmm… ha jobban érezné magát, akkor az aktáját zárolhatom, és nem különösebben kell megindokolnom, hogy miért teszem. *Vontam vállat azonban megfogalmazódott bennem valami. De ezt nem most. Az azért túlzás lenne. Majd ha végzett a feladatával, egyfajta kárpótlásként az idejéért, vagy ha szükség lesz rá. *
- Lássuk csak… különösebben nem tudom, hogy miért zároltak mindent az egykori királynőről, ez a maga dolga kideríteni és azt is, hogy milyen információt tartalmazott. Én nem néztem utána és nem is akarom tudni azon információkat, amire rá jön. Azonban a székemmel jár némi titok is, amit belátásunk szerint kell, kezelünk. Mindenki tudja, hogy egykoron a morák és az emberek között háború dúlt. S hogy e háború alatt, létezett egy könyvtár, amiben a morákról minden információ megtalálható, amit csak össze lehetett gyűjteni. Nevezzük akár személyes aktáknak… Az is közismert információ, hogy ez a könyvtár az évek alatt bővült, azonban a békekötés ideje alatt ez egy tűzvészben megsemmisült… * Egy pillanatra elhallgattam, még mindig nem voltam biztos abban, hogy ezen információt jogomban áll kiadni, vagy hogy biztos, akarom-e vállalni a felelőséget ha Mattnek eljár erről a szája. Gondolataimat a beállt csendben egy kopogás szakította meg és az asztalra kerültek a példányok. Biccentettem Mattnak, hogy írja alá. Aztán megvártam, míg ez megtörtént, hogy biztos figyeljen.*
- Viszont azt alig egy maroknyi személy tudja, hogy ez nem igaz. A korábbi vezető, elrejtette, hogy a későbbiekben biztosítsa a hatalmát, ha a morák esetleg meggondolnák magukat az évek alatt és semmibe vennék a békeszerződést.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák