*Ahogy a férfi elém tolta a másiakt is, egy bocsánatkérő mosollyal tekintettem rá.*
- Sajnálom, csak eddig is ez volt a megszokás. Legalábbis ezt szoktam a meg a korábbi munkahelyeimen. Bár ott általában volt, két tanúnak is hely. De itt nem látom. Lehet, hogy másfajta szerződés. *Vontam meg könnyedén a vállaim, mikor dokumentumot váltottam.*
- Nem vagyok sem ügyvéd, sem diplomata. * Mosolyodtam fel a férfire amikor végeztem és átadtam neki a tollat.*
- Köszönöm a bókot uram és az üdítőt is. De most megyek. Holnap jövök, további kellemes estét. *S megfogtam a saját példányom és haza indultam. Ragyás valószínűleg észrevette és jött is utánam. Haza fele azon gondolkodtam, hogy Paul mennyire fog örülni annak, hogy dolgozom. Bár ezzel nem hittem magam sem, hogy van baja. Inkább gondoltam úgy, hogy az éjszakai műszakba fog bele kötni.*
***Másnap***
*Nem volt a legjobb éjszakám és a nappalom sem. Zavart a tegnap esti vita és az is, hogy Paul ilyen rosszul fogadta. Megértettem Őt is valahol, de tudtam, hogy nem lesz semmi baj. S végül még annak a kérésemnek is engedélyt adott, hogy eljöjjek egyedül. Bár ebben azért nem voltam biztos, de az ide vezető utón nem láttam semmi furcsát. Éreztem, hogy követnek ugyan. De ezt elcsitítottam azzal, hogy most mentem el valahova először egyedül és félek.
*Az épülethez érve vettem egy nagy levegőt, majd beléptem. A pulthoz sétálva, mosolyogva köszöntöttem ugyan azt a férfit, aki tegnap is itt volt. Míg vártam, hogy szóljon a főnökének vagy elmondja, hogy mi a dolgom, levettem a hosszú fekete kabátom és a karomra fektettem. Alatta az öltözékem kissé feszülté tett és egy pillanatra le is hunytam a szemem. Combközépig érő fehér szoknya volt rajtam, mely nem feszült a lábaimnak. Mi sem mutathatta volna jobban, hogy ez bizony egy táncszoknya, amit arra terveztek, hogy aki viseli pörögjön benne. A felsőm nem ennek a felsője volt. Hanem egy lezser, vörös selyem felső melyet a nyakamba kellett megkötni és a dekoltázsa sem feszült a melleimnek. Mindössze lazán lógott felette. A hátamon viszont már szűk volt az anyag, ami a csípőmnél megkötött szalagnak volt köszönhető. Ami leért a szoknyám aljáig. Lábaimon viszont ott volt a fekete, magas sarkú csizmám, mint az előző nap. Harisnya nem volt rajtam. Nem szerettem és szükségem sem volt rá. Hajam pedig egy copfba volt fogva a fejemen, hogy ne zavarjon a kiszolgálásban. Senki nem szereti, ha hajat talál az italába. Ékszer és smink viszont nem volt rajtam. Bár mosolyogtam, de lehetet érezni rajtam a feszültséget és Paul szavai miatt némi kételyt a tekintetemben miközben felmértem a környezetem reakcióit, hogy mégis mire számítsak. *
//Folytatás:
Iroda//
A hozzászólást Aurora Moreira összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 04, 2013 2:47 am-kor.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák