Jimmy O'Connor Pént. Nov. 02, 2012 9:55 pm
Attól, hogy a testemből elszállt az erő, még az agyam egész jól működött, habár azért a gyorsasága hagyott némi kívánni valót maga után, de azt azért nagyon jól el tudtam képzelni, hogy most mennyire kiszolgáltatott helyzetbe kerültem.
Azt már a kocsmában is kiszúrtam, hogy ez egy nem mindennapi kegyetlen fickó, így most sem számolhattam a részéről sajnálatra, bár nem is kívántam.
Mikor felemelt, mint egy pehelysúlyú valamit, akkor már tudtam, hogy alaposan alábecsültem az erejét. A falhoz nyekkenve még átgondolni sem volt időm, hogy hogyan tovább, mikor az arcomba robbant a feje és még az első kín el sem lobbant, mikor követte azt a másik.
Aztán, ahogy elengedett azonnal összerogytam és az orromhoz emeltem lassan a kezem, melyből dőlt a vér és összekeveredett a fájdalom önkéntelen könnyeivel.
Tudtam, hogy nagyon gyorsan össze kell szednem magam, míg azt hiszi, hogy metamorf vagyok és nem számít a mora regenerációs képességemre, mert különben lehet, hogy itt hagyom a fogam és a tetem soha nem kerül elő. Valószínűleg nem én leszek itt az első.
- Háp, bég bindig jopp, bint boránag lenni. – szólaltam meg kezembe tapasztott arccal, majd, ahogy kezdtem helyre jönni, úgy emeltem rá a gyűlölettől lobogó tekintetem.
Nem tudtam mire számítsak tőle, ezért meg akartam lepni, hiszen kezdett az erőm is lassan visszatérni. Így aztán kicsit összehúztam magam, hogy majd neki ugorjak, ha közelebb jön, mint a kipattanó rugó, de látszatra a fájdalom miatt kuporodtam össze.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák