Jason Light Pént. Okt. 12, 2012 1:46 am
Blaire nem bízott bennem, bár ha igazságosak akarunk lenni, meg kell jegyezünk, hogy erre nem is volt semmi oka. A kezemet is lesöpörte magáról. Mintha nem tudnék akkor belenézni, amikor csak kedvem tartja... Bár tény, hogy most valóban az volt a szándékom, ellenőrzöm a válasza őszinteségét. Hiába, túl jól ismer... És ez még okozhat gondokat a jövőben. Talán okosabb volna megszabadulni tőle... De túl erős, így jól jöhet fegyverként. És túl jó az ágyban... Kár volna érte. Egyelőre.
Egy szavát sem hittem. Én erős képességgel rendelkezem, de ahhoz, hogy valaki olyan elképesztő erőre tegyen szert, mint a nő, hosszú évtizedek, ha nem évszázadok fáradtságos munkája, gyakorlása kell. Nem, nem negyvennégy éves. Talán inkább kétszáz. Vagy még több. Annyi bizonyos, hogy az alapján, amit az agyában láttam, sokkalta öregebb nálam vagy akár a legöregebb telepatánál is.
- Gondolod, hogy amikor felnyitva és megcsonkítva feküdtem a lábaid előtt, mint egy tehetetlen kisbaba, szükség volt arra, hogy még jobban rám ijessz? Ez egy kicsit sántít, nem gondolod, Blaire?
Mi legyen? Szeretkezzek vele még egyszer, hátha még több titkát tudom meg? Csábító gondolat... De talán anélkül is menni fog. Sosem szerencsés a munkát keverni a szórakozással.
Meglepve hallgattam, amit mondott. Vagy túlságosan is jól ismer, tényleg veszélyesen jól, vagy gondolatolvasó. Amitől csak még sokkal veszélyesebb volna...
- Pedig téged behatóan ismerni nagy öröm, Blaire - mondtam, hogy eltereljem a figyelmet a meglepetésemről.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák