Miranda Owen Szer. Feb. 13, 2013 5:49 am
*A felém repülő cuccot reflexből kaptam el és kezdtem el összevont szemöldökkel nézegetni, hogy ez meg mi a pokol akar lenni. Ki olvadni? Mihez? Értetlen tekintetem Dariosra emeltem, hogy ez most mit akar jelenteni. De az agyam is elkezdett dolgozni… s mikor leesett visszadobtam a másiknak.*
- A kiolvasztás nálad könnyen megy. De felesleges… nem tudok főzni és fogalmam sincs mit kéne kezdeni ezzel a tyúkkal. * Biccentettem a fagyasztott termékre. NA de aztán amit mondott, nem csak meghökkentett, hanem undort is váltott ki belőlem, ami most leplezetlenül ott pihent az arcomon. De a kifejezése… a szeme… Grr.. még a gondolatba is bele borzongtam és kelletlenül léptem egyet hátra, hogy távolabb kerüljek a másiktól. A hirtelen kérdése azonban csak pislogást váltott ki.*
- Nincs konkrét szerencsés, aki inkább szerencsétlennek volna nevezhető az én esetemben. De bárkinek szolgálhatok egy kis izgalommal, ha igényt tart rá, már ha jó napom van. De azt hiszem az előbbi kis riposztoddal sikerült elérned, hogy undorodjak Tőled. Szóval, ha nem haragszol, Én megyek is. * S bizony elkezdtem kifelé hátrálni a konyhából, el az ablaktól a nappalin keresztül a fürdőbe, hogy visszavegyem a holmijaimat. Mit nekem a bátyám, ha kell, gyalog megyek hazáig, de itt tuti nem maradok.*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák