Nicholas ,,Doctor" McNeal Csüt. Jan. 17, 2013 9:20 am
Mosolyogva fogadtam el a felém nyújtott kezet. Csak remélni mertem, hogy nem zavarja közben az érdessége.
- Nicholas McNeal vagyok. Részemről a szerencse, Emilie.
Rendben, mostantól akkor a hangnem is adott lesz, szóval ez a dilemma is eldőlt. Hm... na ez érdekes, pont az óvónénit nem néztem volna ki belőle. Bááár, a természete eléggé nyitott volt, az meg eléggé szükséges egy ilyen munkához... főleg a kicsikhez, nekem lehet, nem lett volna hozzá türelmem... báááár, ki tudja, azért eléggé tág az ingerküszöböm. Mindenesetre eléggé áradozva beszélt a munkájáról, amit én a szeretet jelének véltem... mármint, hogy szereti a munkáját. Elvégre, a gyűlölt dolgokról nem szívesen beszél hosszan az ember... főleg nem olyan lelkesedéssel a hangjában, ahogyan én most hallottam. Szóval szépen végighallgattam, míg sétáltunk és kísért minket a kacsahad... bakker, ezek egyre többen lesznek.
- Fura, én pont azt mondtam volna, hogy fordítva van... elvégre, a szülők a ,,felnőtt emberek"... jó, mondjuk minél idősebb, annál szenilisebb - húzom el a számat kissé, amikor említi, hogy hogyan bánik az egyik anyuka a lányával. - Csak tudnám ebben mi a jó. Eddig hasonlónak nem láttam jó végét. Mellesleg... milyen korunk ifjúsága? - érdeklődök. - Mármint ahhoz képest, amilyen mi voltunk annak idején - a lányt nagyjából korombelinek saccoltam, ezért használtam ezt a szót. - Elvégre, változnak a generációk.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák