Miranda Owen Kedd Jan. 08, 2013 12:24 am
* Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a rúgás elől volt ideje meghátrálni egy kicsit, még ha teljes mértékben kivédeni nem is. Érdekes látvány volt, ahogy a vörös a hófehér, hó fedte talajba itta magát ezzel kissé rózsaszínesre váltva. Nem volt rossz egy törött orr, legalábbis ahhoz képest, hogy fejelni nem szokásom. Már csak egyetlen probléma volt, ami elvette a sikerem apró örömét. Hogy bár már sokat hallottam, hogy konok és önfejű vagyok, de nincs fémből. Ergo „kissé” sajgott a fejem, de nem nagyon. Csak pont annyira, hogy azt higgyem, menten itt esek össze a fájdalomtól és a fejem minimum háromfelé hullva ér a földre, annyira hasogatott. Már vártam a támadást, hisz ez most nem volt játék. Nekem nem. De erre… Összeszűkült szemekkel néztem az arcát és csak pislogtam a szavaira hallva. Testem megfeszülve fogadta a szavakat, én meg… én meg pár nagyobb lépéssel előtte teremtem. Legszívesebben neki ugrottam volna, kitekertem volna a nyakát… De a vigyorát látva el ugyan nem szállt a dühöm, de háttérbe szorult. Közelről néztem rajta végig, majd gunyoros kifejezésem a szemében állapodott meg, ahogy tettem hátra egy lépést.*
- Nem tudsz Te semmit Dareios. Azt tudod, hogy mi történt, de azt, hogy miként lábaltam ki belőle nem. Mondanám, hogy sértenek szavaid, de felesleges. Hisz magad is látod. De ami azt illeti… ettől azért Én is. * Tekintettem végig rajta egy elhúzott gúnyos mosollyal. De hogy valójában tőle vártam-e többet vagy magamtól, az jó kérdés. De jelenleg nincs rá jó válasz sem. *
- Te ezt élvezed. De mondok neked valamit… én nem vagyok olyan, mint Ti. Keresd meg a nők laktanyáját és szólj ott, hogy mire van szükséged. Biztos vagyok benne, hogy lesz, aki kap majd az alkalmon. Ha meg nem, nos, a Tiétekben biztos csíped valakinek a szemét, aki repülve fogja szétverni azt a kemény fejed. De ennyi volt. Nem csinálsz belőlem viccet tovább Dareios… * Szemeimben nem látszódott már más mire végeztem, csak némi undor, gyűlölet és jegesség. Azért röhej, hogy ilyenekre képes vagyok, mikor csak egy szeretgetni valónak kéne lennem. Bár ehhez képest az meg már csoda számba megy, hogy a végére még önvédelmet is tanultam. Szóval ezen az alap érzelmi dolgon akár túl is tehetem magam. De arra az ezer éves mondásra, hogy; „Nyújtsd a kis ujjad és egyből a karod kell” már korábban igazat adtam. Most csak annyi történt, hogy Dareios neve is ebbe a rublikába került a fejemben. De akárhogy is, szavaim végeztével pár pillanatig néztem a szemébe aztán oldalra kilépve igyekeztem elhaladni mellette.*
A hozzászólást Miranda Owen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 08, 2013 9:41 am-kor.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák