Izgatottan figyelem, ahogy Luke megrohamozza a számítógépet, mert nagyon remélem, hogy előbb tudja meghekkelni a nyakörvünket, mint hogy Miranda felfedje a szökésünket.
Bár én is aggódom miatta, még mindig mérges vagyok, amiért önállósította magát, nem törődve azzal, hogy milyen veszélybe sodor minket is az öngyilkos akciója. Most, hogy itt van a lehetőség, hogy megszabaduljunk a kis ékszereinktől, nagyon remélem, hogy időben leszünk és talán így még neki is segítünk, feltéve, ha…..életben van még.
Mikor meglátom, hogy Luke elkezdi kikapcsolni a saját béklyóját, azért önkéntelenül hátralépek néhányat, de végül egy megkönnyebbül sóhajjal engedem útjára a felgyülemlett feszültséget, ahogy minden hang nélkül la tudja szedni magáról.
- Te egy zseni vagy Luke! – nézek rá csillogó tekintettel, de aztán értetlenül figyelem, ahogy a nyakörvem felé nyúló keze lehanyatlik. – Most mi van? Szedd már le! Óóóó! Hogy mi? ….Persze, hogy szabad! – fordulok meg, hogy még könnyebben hozzáférjen a zárhoz. – Ne gyerekeskedj már, erre most nincs idő! – csóválom meg a fejem, bár nem értem mit szégyenlősködik, nem a mellemről kellett levenni semmit.
Mikor a sarokba dobja, azért lehajolok és felveszem őket.
- Nem tudod a kommunikátorral élesíteni majd őket? – kérdezem izgatottan. – Mert akkor bombaként még hasznukat vehetjük, ha elrejtjük néhány elsőrendűen fontos ponton a hajón. – magyarázom. – Akár zsarolásként is felhasználhatjuk. – jelenik meg egy ördögi vigyor a képemen, és egyet máris a generátor alá mászva, nem egy feltűnő, de felettébb érzékeny helyre rakom fel. – De most nézzünk Mira után, mert lehet, hogy ki kell húzni a sz@rból. – mormolom és elindulok arra, amerről jöttünk, főleg a lövöldözés ösztönzése alapján, na meg a srác kétségbeesett képe alapján.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák