-Apukád nagyon, hmm… fanatikus? * Hirtelen nem jutott eszembe a megfelelő szó, ami azokra illik, akik ennyire megbecsülnek apró dolgokat, mit sem törődve azzal, hogy ha eladják nagyobbat kaszálhatnak rajta.*
- De ez még nem változtat azon, hogy számomra rontja az összképet. *Vontam meg a vállaim. Hát most istenem, majd nem nézek oda és kész. Különben is, sokkal érdekesebb maga a ház kialakítása mintsem holmi dísz. *
- Mért, a ház tetején süssek tojást vagy kenyeret? * Vontam fel a szemöldököm. Ha már reggelit csinálok, azt csináljam rendesen. S aprózzam el, holmi szendviccsel. Bizony, ritka dolog, ha reggelit csinálok, és nem tudom le az előző napról megmaradt pizzával vagy épp azzal, hogy fél kómában rendelek egy frisset. Szóval ha már ilyenre szánom magam, akkor az legyen normális reggeli. Mint anyu szokott csinálni. Palacsinta, tojás, gofri meg az ég tudja, mi mindent talál ki épp, kávézás közben. Bár tény, hogy ehető is legyen még évtizedeket kell főzöcskélnem, amire nincs időm. Szóval azthiszem a reggeli készítésem alapjaiban ugrott.
Ahogy a vállamon érzem meg a kezét, szinte reflexszerűen kapom kicsit a mancsa felé a tekintetem. De ez nem akadályoz meg abban, hogy elmondjam, amit akarok. A válaszára csak megingatom a fejem, ahogy visszaérkezek a talpamra, ezzel kissé távolabb is kerülve Tőle.*
- Mondjuk a kertvárosban. Innen nem tudnék bejárni, dolgozni vagy épp sokáig tartana. * Ingattam meg a fejem. Persze ha Londonban is lenne egy ilyen, nem gondolkoznék rajta, hogy ott-e hagyom a Marsot vagy sem. De utána már kifordultam a keze alól. De félúton még visszatekinttettem a vállam felet.*
- Mellesleg a helyedben nem lennék ennyire bátor a történtek ellenére sem. * Kacsintottam rá kissé szórakozottan. De valahol komolyan gondoltam és legalább annyira nem akartam, hogy megfogadja a tanácsom. Még mindig éreztem a vállamon a kezét.
…
- Hééé… nem engem kell feltüzelni. Hanem a kandallót. * Ingattam meg már megint a fejem. Az kéne még, hogy velem kezdjen el ismét játszani. A végén még nem tudnám abba hagyni. Mármint nem a játékot, hanem a késztetést, de az a férfiasságába kerülni az fix. Nem akartam az ilyesfajta bonyodalmakat továbbra sem. Miközben mutogatott sorban ki is szedtem, ami nekem kellett. Kávé, cukor, kanalak, bögrét és végül a hűtőből a tejet. S míg a többit is mutatta felkészítettem a kávét.*
- A legjobbat? Mi van ami jobb mint a kávé? Esetleg a forró csoki.* Billentettem oldalra kissé a fejem, ám a tekintetemben ott lapult a kíváncsiság, ahogy Nicholas szürke szemeibe néztem. Még a kezem is megállt a mozdulatban, pedig épp cukrot igyekeztem rakni a bögrékbe. *
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák