- Sajnálom Mira... de... én nem játszottam veled - suttogom, miközben egyik kezemet a homlokomnak támasztom és igyekszem lenyugtatni magam.
Haragot éreztem a lelkemben, amiért így beszélt velem, azok után, amit érte tettem. De most már az ösztöneimet nem hagytam érvényesülni. Elég volt mára, szépen vissza lehet tiplizni a helyükre, így is olyan vihart kavart köztünk, amit lehet, sosem fogunk kiheverni... ezzel pedig szerintem vehetjük is a jegyünket meg visszafelé. Ah, annyira szánalmas vagyok már megint. Csak itt üldögélek, megsemmisülten, mint ha valami gyerek lennék és egyszerűen egy ilyen mélyről jövő vihart nem tudok leküzdeni. Ilyenkor legszívesebben fogtam volna a pisztolyomat és fejbelőttem volna magam. Kész, aztán a többivel nincs gond. De nem, nem tettem meg, nem akartam feladni az életet ilyen könnyen... de csak tudtam volna, miért ragaszkodok hozzá ennyire.
- Nem akartam ezt tenni - mondtam, miután nagy nehezen leengedem a kezemet és bele tudok nézni Mira szemébe. - Arra készültem, hogy átraklak téged oda, ahol most ülsz... de... egyszerűen nem tudtam megállni, hogy megtegyem ezt.
Újra lehajtottam a fejemet és ezzel non-verbálisan adtam hangot annak, mennyire marhának tartom magam. Najó, talán nem ez volt a legszerencsésebb, amit mondhattam, de nem akartam elterelni a témát. Mira megérdemelte, hogy őszinte legyek vele, nem akartam neki se kegyesen hazudni, se semmi hasonló. Azzal a maradék önbecsülésemet is elveszítettem volna, melyen így is hatalmas csorba esett a hülyeségem miatt. Nem, ezt így tényleg nem lehet csinálni.
- Mira - emelem fel a fejem. - Jól tudom, hogy hogyan állsz ehhez a kérdéshez... többször elmondtad nekem és én be is akarom tartani ezt. Az én szememben nem egy játékszer vagy, hanem hús vér élőlény - itt leengedem megint a fejem. - Még ha a testem néhanapján nem így gondolja - pár másodpercig csendben hallgattam, majd. - Semmi olyan dolgot nem akarok tenni, amit megbánhatsz... se most, se a jövőben...
még ha most ezt is tettem.
Legszívesebben kimentem volna, hogy a lányt magára hagyjam a gondolataival, de nem tettem... megígértem neki, hogy akármi történik köztünk ezentúl, nem fogom magára hagyni a káoszban... és tartani akartam magam ehhez.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák