- Ezt még egy gyerek is megmondja, aki már nézhet híreket vagy képes olvasni és értelmezni azt, amit olvasott vagy látott. * Ehhez nem kellett diploma. De nem kifogásoltam a szavait vagy háborogtam ellene. Tudtam, hogy esélytelen a dolog még akkor is ha az elmúlt ööö… nyolc-kilenc évet kitöröltetném az elmémből, ami sérülté tett. De még akkor sem mennék ott semmire, ha az egész életem, az összes emlékem a ködbe vészne egy jó telepata segítségével. Alkalmatlan voltam rá. De amikor beszélt az simogatta az ürességet bennem. Mintha csak megtöltött volna, még akkor is, ha ilyen óvatosan válaszolt. Ez már nem az első esett volt… erre viszont már le kellett hunynom a szemeimet. Rideg, merev, megalkuvó kis hßlye… de jó. A szó legszorosabb értelmében. Ilyenkor pedig bántam, hogy Én ennek tökéletesen az ellentéte voltam. Szenvedélyes, hirtelen, makacs és egy óriási idi0ta. Olyannyira, hogy már csak azok értek nálam el valamit, akik ugyan ezekkel rendelkeztek csak épp a triplájára növelve. Ostoba dolog, hisz most is hova jutottam… Ám a nagy öntipró gondolatmenetem közben szemeim újra kinyíltak és már csak azt vettem észre, hogy a kezem a másik arcát simogatja. Hogy mikor került oda… na az jó kérdés. De talán nem ártana összekapnom magam.*
- Gondolom ideje lenne visszatérnem… * Mosolyodtam el halványan ám a tekintetem még mindig csak a mélységes üres kékség volt a maga szürke árnyalatával. De hogy tegyek is az ügy érdekében valamit, anélkül, hogy végig gondolhattam volna ültem fel és húztam magam a másik ölébe. S ha csak nem dobott ki az ablakon, vagy ugrott ép Ő ki nagy ijedségében, akkor bizony befúrtam magam a karjai közé s ha magától nem ölelt át, hát segítettem neki megemelve a karjait. De nyugton maradtam, csak a vállára fektettem a fejem. Oooké… de innen hogyan tovább? Biztonságba voltam, de valami hiányzott.*
- Mért nem ébreszt az érintésed? Pedig ennyi közelségért már életeket vettem volna… * Ingattam meg a fejem, miközben az arcom a nyakába fúrtam. Zavart, hogy még ez sem elég ahhoz, hogy az ösztöneim feléledjenek. Ha pedig az éled, akkor jön a düh, a harag, a vágyakozás és minden más érzelem is. Nem érezném magam ennyire… ennyire üresnek.*
- Csak jól akarom érezni magam… * Sóhajtottam a szavaimmal lemondóan és igyekeztem úgy helyezkedni, hogy még több érintést kapjak… de ennyitől nem jött az élet. Hát hova lett a védő vonalam, ami ilyenkor riadót fújt?*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák