Miranda Owen Szer. Feb. 13, 2013 1:52 am
*Szavaira csak felszaladt a szemöldököm és hallgattam a sok blablabla szöveget. Nekem ennyi értelme volt az egésznek. Mi a frász közöm lenne ahhoz, hogy a másik épp mit kezd a pénzével? Amíg nem ellenem használja addig ugyan nem érdekel. Ahhoz meg még ennyi sem, hogy mit csinál éjszaka. Na de ahogy folytatta elpattant az a vékony cérna… Dareiost pár napja ezért csaptam le és ment szét a kezem. Most sem kellett több, azon nyomban felpattantam és a srác után lépve megragadtam a karját, hogy magam felé fordítsam. De nem… nem ütöttem meg, csak rászorítottam a karjára.*
- Sz@rt se tudsz rólam Pokémon. Az, hogy egyáltalán most itt vagyok sem nekem köszönhető. Évek óta így élek… milyen jogon jössz Te ahhoz, hogy kioktass vagy megkérdőjelezz bármit is amit teszek, úgy, hogy fogalmad sincs arról, hogy min mentem keresztül? A pénzed elenyésző ahhoz képest amiért ki nem állhatlak sem Téged, sem mást. Hím vagy… ezen pedig nem tudsz változtatni. De ahhoz az égvilágon semmi közöm, hogy Te mit kezdesz az életeddel, ahogy neked sem ahhoz, hogy Én mit kezdek a sajátommal. Élni akarsz? Nőt magadnak? Mi tart vissza, hogy keress? Az, hogy TE pont engem szemeltél ki már a Te hibád és nem az enyém. Azért mert ide jön egy kölyök és mintha csak a hentes pultnál válogatna és közli, hogy nekem az a comb kell, nem pedig ez, nem fogom feladni az életem!!! Nem fogok megváltozni a Te kedvedért sem Pokémon. Vagy nagyvonalúan eldöntötted, hogy megtanítasz élni? Akkor tedd meg… Add vissza azt, akit szeretek. Akiért az elmúlt három évben kutattam, akiért a megaláztatásom után is reménykedve tekintettem előre, hogy ha megtudja az igazat akkor visszajön és nem undorodik majd Tőlem, úgy mint amikor elhagyott. De ez a remény nincs többé… az igazság sem volt elég ahhoz, hogy mellettem legyen. Más meg nem kell… Fogadd el, hogy nem kaphatsz meg mindent Zack. De vegyél „egy kis bátorságot” és keress olyat, aki nem a pénzedért szeret. *Ha csak nem tett ellene, akkor bizony végig a karját fogtam, hisz hiába szorítottam nem láttam egy rezdülést sem rajta. Hangom pedig… ahogy egyre jobban haladtam előre a dühöm úgy vált egyre jobban haraggá és gyűlöletté, hangom pedig ehhez mértem egyre keserűbbé és indulatosabbá, hogy a végére már szinte Tőlem zenget minden. De szemeimben ott volt a sértettség, a reménytelenség, a hiány és a mély fájdalom. Hisz már nem volt benne egy halvány csillogás sem, nem úgy, mint ennek az egésznek az elején. De aztán megéreztem… ~ Ezt nem hiszem el. Mi lett velem???~ Üvöltött a gondolatom, miközben elengedve a másik karját letöröltem az arcomról a könnyeim. Az, hogy csak most kezdett el folydogálni vagy már régebben azt nem tudom. Én csak most vettem észre.*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák