Miranda Owen Csüt. Jan. 31, 2013 8:37 am
- Ha félnék, már rég kinyírtak volna. * Vontam meg a vállaim. Nem volt titok, hogy bárkivel szembe szállok még akkor is, ha a bukásom előre borítékolva van. A bátorságom pedig nem egyszer húzott már ki a pácból. *
- Igen, ezzel egyet kell értenem. Eszem amit kifőztem pályaválasztáskor. * Tekintetem most először fordítottam el a másikról. Hisz nem ez csak ez volt a dolog mögött. De azt, hogy még mindig fáj jobbnak láttam nem a másik tudtára adni. De csak pár pillanatba telt még összeszedte magam és mikor újra felemeltem a tekintetem már nyoma sem volt. *
- Nem is azt kértem, hogy osztogasd, csak azt, hogy hallgass meg. Tisztában vagyok vele, hogy nem a máltai szeretet szolgálat gyűlésén vagyok.* Néztem határozottan bele a szemébe. S mivel el nem rohant, így elmondtam, hogy mit is akarok. Aztán meg csak vártam és figyeltem a reakcióját. Na a nevetésére felvontam a szemöldököm. Nem találtam benne semmi nevetni valót. Na de mikor elmondta a véleményét jókedvű mosolyra húzódtak az ajkaim. Szemem sarkából azonban észrevettem, hogy Penge közelít felénk. Valószínűleg kiszúrta a másik hangulat változását. Zord tekintetem emeltem az érkező felé, miközben felemeltem a kezem, jelezve, hogy álljon, meg még ott ahol van. Ami körülbelül csak pár méterre volt az eddigi helyétől. Fejem megingatva jeleztem, hogy maradjon ki belőle és nincs baj. Nem kiabáltam oda… felesleges, úgy sem hallotta volna a zenétől. Mikor hátrálni kezdett, visszaeresztettem a kezem és újra mosolyogva néztem Joshra.*
- Kezdetnek hadd áruljak el valamit Josh. Nem vagyok olyan ostoba, mint a legtöbben hiszitek. A híred pont elég volt ahhoz, hogy tudjam, hogy nincs közöd hozzá. Hogy miért? Lássuk csak… 1. Ha a Te köreidet bízták volna meg, nem vártatok volna arra, hogy betegyem a lábam a gettóba. A lakásom nyilvános adat és bárhonnan elcipeltetek volna. 2. A Ti embereiteknek nem járt volna a szája, hanem önként vágták volna ki a nyelvűket, mert még azzal is olcsóbban megúszták volna. 3. Könyörgöm két húsz év körüli fiú, aki még követésre sem alkalmas? Ez még egy kis bandától is sértés rám nézve. Hát még rátok, hogy ilyen emberekkel dolgoztok. De tegyük fel, hogy mindennek ellenére még is van közöd hozzá és csak bájos naivságom hagyott arra következtetni, hogy nincs és, hogy ettől több vagy. Akkor most mi lesz? Elráncigálsz és átadsz? Figyelmezteted a főnököd, hogy tudom? Nagy kaland Szépfiú… Verekedtem már ki magam nagyobb gubancból is. Csakhogy, most megelőzni akarom. Nem szeretem, ha a nyakamra gyűlnek a szívességek. Ha csak besúgóra volna szükségem, akkor keresek egyet és nem is kell nagyon keresgélnem. Bár nem hittem volna, hogy itt talállak és fel sem ismertelek, de tudom, hogy te vagy a legjobb. Márpedig nekem most arra van szükségem. De ha tévedtem, akkor nem is zavarlak tovább. * Vigyorodtam el a mondandóm végére. Na de mikor meghallottam, hogy mi a kezdő ár meghökkenve pislogtam a férfire pár pillanatig. Aztán meg már csak előre dőltem a motorján. Alkarom a tankon és meg csak ebben a helyzetben hajtottam a tenyerembe a fejem. S mázli, hogy a hajam takarta az arcom. Igen, most falfehér lettem és kellett pár perc csend, hogy visszatérjen a színem.*
- Annyi mindent kérhetnél… de Te mégis azt kéred, hogy vacsorázzak veled? Miért Táncos? Hírverést akarsz magadnak? Ha csak meglátnak egy hímmel, címlapra kerül. Pláne ha az még randinak is látszik, vagy azt az érzést kelti, hogy a pasim. De ennek ellenére is van buktatója. Egy, nem randizok. Kettő, HA (!!!!) bele is mennék, hogy elkerüljük a nyilvánosságot a lakásom az egyetlen hely. Peck, hogy nem tudok főzni. * Vigyorodtam el és nagyon bíztam benne, hogy el áll a randitól.*
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák