Nicholas ,,Doctor" McNeal Hétf. Márc. 18, 2013 2:44 pm
Hát, nem pont erre a reakcióra számítottam. Elvégre, azért az én testem jóval idősebbnek tűnik, mint amilyen igazából. A testem kb 40-50-nek simán kinézhet, esetleg harmincas évek végére lehet saccolni... de ki mondaná meg, hogy még mindig csak két darab X-em volt? Talán egy gondolatolvasó.
- Hát, abban ne legyél annyira biztos.
Voltaképpen nem rémlett, hogy igenlő választ adtam volna Melissának az élelemmel kapcsolatban. De amikor látom, hogy milyen serényen dolgozik, már nincs szívem rászólni, hogy igazából nem kéne. Szóval inkább csak álldogálok nem messze tőle és reagálok a szavaira.
- Néha még a felcsernek is keményebb dolga volt, mint nekünk - mosolygok, pedig igazából ezekben semmi boldogság nincs. - Összefoltozni a katonákat egy-egy komolyabb ütközet után vagy előbb, az olykor felért egy rémálommal - a kalózok említésére elfintorgom magam. - Hát nézd, tűzkeresztségnek bőven jó volt a mostani. De szerintem inkább ne beszéljünk róluk. Örülök, hogy vége ennek az őrületnek.
Na, de aztán tényleg kicsinek mutatkozik ez a galaxis. Chole Melissa húga. Eléggé megdöbbenek ezen, elvégre nem számítottam rá teljesen, hogy ezt a választ fogom kapni. Viszont... najó, ezt meg kell néznem. Közelebb sétálok Melissához, de nem, nem túl közel, két méternyire megállok tőle és az arcát kezdek tanulmányozni. Próbálom összevetni magamban a vörös hajúval a vonásait. Igyekszem nem túl indiszkrét lenni, azért nem bámulom nagyon, nem is hajolok az arcába... és pár másodperc kínosnak nevezhető csend után sóhajtok egyet.
- Akkor már mindent értek. Tudod, miután kirángattál a raktárból és eléggé rácsodálkoztam, hogy mit keresel ott. Ez azért volt, mert először a húgodat ismertem fel benned, nem volt túl jó a látásom éppen... mondjuk egy vörös paróka és ki is adhatnád magad neki - oldom kicsit a feszültséget. - Pár napja összefutottunk, hogy úgy fogalmazzak.
Inkább nem mondom el neki, hogy összeverekedtem a húgával aztán közelről fejbelőttem... na, kábítóval, de akkor is.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák