Az ajtónál állók elintézése nem volt nehéz, pár pontos lövés meg elcsattanó saller és már a földön is feküdtek. Na de a neheze csak ezután jött, elkezdődött a harc a vezérlőért. Melissa ugyan belőtt és az elmondása alapján talált is, de nem tudtam erről meggyőződni, hisz akárhányszor benéztem, szinte azonnal ki kellett kapnom a fejem, mielőtt szitává lövik. Morogtam párat, de Melissa eléggé leleményesen megoldotta a belövéseket. Remek, legalább nem egy kókler... ah, miket gondolok, elvégre ő mentette meg az életemet.
- Sajnos valamit elfelejtettünk. Ők lőhetnek ránk szabadon, míg idekint vagyunk... de mi nem lőhetünk csak úgy be, mert szétlőjük a berendezést... hát nincs mese, be kell mennünk, különben hátbakaphatnak minket. Hát oké... fedezz.
Majd mielőtt még a lány egyáltalán reagálhatot volna, hirtelen bevágódtam az ajtón, fedezéket találva egy közelebb levő terminál mögött. Ki kellett használnom az alkalmat, mert éppen elállt a lézertűz és ki tudja, mikor lett volna a következő alkalom... mindenesetre már bent voltam, szóval elkezdődhetett a vadászat.
,,Na most merjetek rám lövöldözni olyan bátra."
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy