Cassandra Hackett Hétf. Júl. 29, 2013 8:12 am
Természetesen késésben voltam, mint általában, mindent nagyon kicentiztem, így általános volt, hogy én mindenhova rohanok. Most épp fehérneműben fogat mostam a fürdőszobában, mikor berontott Shalimar és elterült az ágyon. Szó nélkül hallgattam, közben ebben a helyzetben úgyse nagyon tudtam volna beszélni, de nem is kellett egyelőre. Csak megingattam a fejem a kérdésére, tényleg nem hangzott ismerősen a név. Aztán valami derengeni kezdett halványan, mikor elárulta ki is az illető. Végeztem a fürdőben és bementem a szobába valami ruhát keresni, közben nem bírtam nem fintorogni a hallottakon.
- Hát, elég érzéketlenül sikerült magát bemutatnia... - hangzott a tömör és még mindig hüledező válaszom. - Nekem nem szimpatikus - folytattam, miközben szó nélkül kihúztam alóla a szoknyám. - Miért akar ilyen erőszakosan segíteni? Vagy csak nekem tűnik úgy, mintha bármire hajlandó lenne, halmozza az ötleteket, hogy mi mindenre lenne ő jó, csak alkalmazd és élj valamelyikkel... El akarja adni magát neked. Komolyan, mint valami állásinterjú! Pedig ennyire csak nem szorulhatott meg... - tettem hozzá a gonosz kis megjegyzésem.
- Tutira vaj van a füle mögött. Aztán ki tudja milyen szándékai vannak, persze, lehet nem akar ártani, csak rosszul adja elő magát - foglaltam össze a benyomásaim, meghagyva ezt az eshetőséget is. - Folytassuk út közben - tettem hozzá és felhúztam az ágyról. Nem mondtam ki hangosan, de nem engedtem volna az öreget se Ben, se a génjeink közelében sem. Talán főleg emiatt az ötlete miatt nem tetszett nekem. Pedig lehet, csak egy futó kétségbeesett gondolata volt... Ki tudja. Egyelőre elég gyéren vizsgázott, legalábbis abból kiindulva amit Shalimar mondott.
- És egyébként ha még egyszer azt mondja valaki, hogy fiatal vagy és tapasztalatlan, esküszöm megverem, akárki legyen is az! Még a testőrök se fognak megállítani! - mondtam komolyan, aztán persze elvigyorodtam. Oldani próbáltam egy kicsit a hangulatot, mielőtt Benre térnénk. Azok a gének nem hagytak nyugodni...
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák