~Ó bakker...az a fehér zaj a múltkor, amikor játszottam...arról a gáláról, meg hogy nincs-e kedvem jönni, ha hozhatok +1 főt...lehet Miranda-ra gondolt? Na ez az a kérdés, amit nem merek feltenni hangosan, mert még megdobálnának paradicsommal, és rám tetoválnák a világ legbénább gondolatolvasója feliratot.~
Na igen, viszont a kézzel valamit kezdeni kéne. Maga sem tudja megmagyarázni, mi értelme van annak, ami ez után jön, de amilyen sokkal magasabba lánynál, a féltérdre ereszkedés még érthető is, viszont kezet csókolni neki talán tényleg kicsit túlzás, de na...ha már egyszer úgy néz ki, mint egy hercegnő...
-Pardon...kicsit letaglózott a...a...
~Franc ebbe a dadogásba...biztos felforrt az agyam ebben a hőségben..nem hiszem el, hogy csak én érzem!~
Egyébként, esze ágában sincs szidni senkit, amiért ide küldték, ó nem....tök jó lenne, ha ezt szavakba is tudná önteni. Az utolsó kérdésre aztán hátra teint, mintha az üres képernyő sokat segítene, aztán gyorsan felel:
-Ó, GTA a neve...sokadik rész, egy ideje elhagyták a számozást. Arról szól, hogy bedobnak egy világba, ahol a gyűjtők sosem jöttek el, és a Föld nem egy szemétdomb, aztán a kezedbe adnak egy rakás fegyver, hogy lerombolhasd. Nem túl mély, de el lehet vele lenni...
~De mégis ki az a Sarah? Sarah...hmmm....Fura, valamiért egy barna, babaarcú csaj képe lebeg előttem...lehet azért, mert előttem ül egy, akire illik ez a leírás. Jézusom, szedd már össze magad!~
-Kérsz egy kólát?
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy