Corinne Greed Szomb. Feb. 02, 2013 1:23 am
- Utálom, mikor ezt csinálod Nico. A leendő férjemről beszélsz...
Morogtam és dühösen néztem rá.
- Már kezdek rájönni, hogy lassan semmivel nem fordulhatok hozzád. Megáll az eszem. Itt csinálod ezt a hülyeséget. Komolyan Nicholas, mi a fene bajod van, egyszer nem tett neked keresztbe, még csak azt se mondhatod, hogy valami olyat tett, ami bánt téged.
Fortyogtam, aztán a zsebembe süllyesztettem a kezemet, aztán a szememet forgatta elkezdtem lépkedni jobbra-balra.
- Nagyon vicces vagy....
Néztem rá egyre dühösebben és kezeim ökölbe szorultak. Utáltam, amikor Nocholas vagy Matt ilyen volt. Én sose kritizáltam a feleségeiket, pedig mindegyiknek bőven volt hibája. Elfogadtam, hogy ők a bátyáimhoz tartoznak. Mérgesen nézelődtem, mindaddig, amíg meg nem éreztem a kezét. Attól kezdve kicsit elpárolgott a mérgem, és amikor megpuszilt megöleltem.
- Sajnálom Nico.
Öleltem meg jó sorosan s amint meghallottam, hogy a hangja elcsuklik... A hátát kezdtem simogatni, de egy pillanatra se húzódtam el tőle.
- Csak aztán ne hogy azt higgye, hogy azért nem mondtad el neki, hogy mi történt, mert nem akartad, hogy megtudja. Nem tudom meddig akarsz várni, de előbb utóbb el kell mondanod. Inkább előbb, mert ha később Ő jön rá valamilyen úton módon, nem biztos, hogy olyan jó dolog fog kisülni belőle.
Szomorúan csengtek a szavaim, de én csak jót akartam nekik. Egy ideig csak hozzábújtam a bátyámhoz, aztán amint meghallom a friss husi megszólalását elléptem tőle és hasba vágtam finoman.
-Mekkora piszok vagy, te. Nincs új barátnőm és hidd el, aki meg van, az meg nem a te eseted. Amúgy is, ki akarna magának egy ilyen pocakos nagypapát.
Nevettem fel és nyújtottam rá nyelvet, majd el is kezdtem szaladni Vani felé, hogy kivédjem Nicholas támadását, az előbb tett megjegyzésem miatt.
- Vani, Vani, apa bántani akar engem, megvédesz tőle?
Kérdeztem és leguggoltam a kislány mögé.
- Igen.
Kacagott fel a kislány és a derekára tette pici kezét és úgy várta, hogy az apja odaérjen elé.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák