- Ezt értem szívem, és örülök is neki, de képzeld el, hogy szegény asszisztens néni, körülbelül úgy érezheti magát, mintha az oviban lenne, és állandóan lenne egy rosszcsont kisfiú, aki folyton folyvást az óvónéni idegeire megy. Előbb, vagy utóbb el fognak fenekelni, és ha ez megtörténik, akkor bizony kénytelen leszek bemenni, hogy elbeszélgessek azzal az óvónénivel, ugyan is az én mókamesteremhez nem nyúlhat senki büntetlenül.
Magyaráztam vigyorogva, majd a kövérítős dolgon felkacagtam. Akaratlanul is, de beleharaptam alsó ajkamba.
- Nem, azt nem mondanám, hogy kövérít.... talán a fenekedet nem emeli úgy ki, és.. nos nagyon könnyen lelibbenhet, ha teszem azt fel, hogy egy szellem kibontja azt a kis csomót, ami a derekán van. És.. Határozottan úgy érzem, hogy abból valami jó dolog sülne ki, viszont, aligha jutnánk fel az emeleti szobánkba.
Magyaráztam még mindig vigyorogva, ám, amit megéreztem, hogy alulról valami nyomni kezd, felsóhajtottam, bár ezt lehet, hogy a nyakamra kapott csók is okozta. Aztán végül, hogy elszálljon a fejemből a köd megsimogattam a kis kedvencemet, a szakállát, majd arcon csókoltam.
- A vacsora ajánlatot elfogadom, amúgy sincs túl sok kedvem a tűzhely mellett ácsingózni. Azt viszont nem tudom, hogy mi van itthon. Úgyhogy holnap mielőtt hazajönnék bevásárolok, csak ne várj haza korán.
Biggyesztettem le alsó ajkamat, majd viszonoztam még az utolsó csókját és kiszálltam az öléből. Egyenlőre csak a kanapéra csüccsentem vissza, aztán óvatosan fel is álltam.
- Na gyere szőke hercegem, teli teszem a bendődet.
Nevettem fel, ahogy ránéztem és óvatosan megfogva a kezeit felhúztam az ágyról. Aztán belé karoltam, hogy könnyebb legyen kitámolyogni a konyhába. Egy kis időbe még így is beletelt, aztán, amikor kiértünk kinyitottam a hűtőt.
- Nos, szolgálhatok tejjel, vajjal, egy kis sonkával, még van egy doboz sör, és egy kevés narancslé.
Soroltam fel a hűtő tartalmát, majd óvatosan közelebb ballagtam már magamtól a szekrényhez és szépen kiadogattam neki a dolgokat. Aztán a felső polchoz mentem és ágaskodva kinyitottam azt, aztán kivettem a gabonapelyhet és a müzlit Átnyújtottam azokat is, majd egyenesen egy szék irányába indultam el. Lehuppantam rá, aztán csillogó szemekkel néztem fel kedvesemre.
- Tányérok abban a szekrényben- mutattam felfele, a messzebb lévő polcra- a kanalak, villák, kések, pedig ott a kihúzhatós fiókban vannak.
Mutogattam végig, hogy mit hol talál meg.
Kedd Okt. 20, 2020 3:33 am by Amets
» Dühöngő
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Vezetőségszidó
Vas. Dec. 11, 2016 11:42 am by Kabuto
» Társoldalak, baráti oldalak
Vas. Dec. 11, 2016 11:41 am by Kabuto
» Ösvények
Pént. Jan. 24, 2014 4:48 am by Nicholas ,,Doctor" McNeal
» Hunter Street
Vas. Szept. 01, 2013 2:37 am by Jack Carthy
» Irodák